Ζυγοί και Καρκίνοι έρχονται ερωτικές εκπλήξεις! Are you ready;

Σκορπιοί και Αιγόκεροι οι δυσκολίες θα σας κάνουν πιο δυνατούς!



Η Σελήνη στον Τοξότη κινεί τα νήματα για τα ζώδια του αέρα. Οι συνθήκες σε ερωτικά και επαγγελματικά γίνονται ευνοϊκές σήμερα.  Τα ζώδια της φωτιάς θα νιώσουν ότι φτάνουν στην πηγή και δεν πίνουν νερό. Μια μέρα είναι θα περάσει!

ΚΡΙΟΣ: Μια ξαφνική αλλαγή στα ερωτικά σου θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Δεν πρέπει με τίποτα να λειτουργήσεις αυθόρμητα. Πρέπει να βάλεις τη λογική σου και να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Tip: Μην κάνεις επιπολαιότητες γιατί δεν σε παίρνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτός είναι ο μήνας σου! Και όλα γίνονται όπως τα θέλεις. Πρόσεξε την ανώμαλη προσγείωση όμως. Γιατί ξέρεις πως αυτά γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη.Tip: Όλα φτιάχνονται αρκεί να έχεις τους φίλους σου γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ημέρα σήμερα κρύβει δράση και suspence! Παίρνεις πρωτοβουλίες, κάνεις νέα ξεκινήματα. Γενικότερα είσαι μέσα σε όλα. Η γοητεία σου τους κυριεύει όλους. Tip: Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώσε προσοχή στα επαγγελματικά σου βήματα. Θα εξελιχτείς αρκεί να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να επικεντρωθείς σε αυτά που έχεις να κάνεις. Tip: Μην δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες. Δεν κάνουν τη διαφορά.

ΛΕΩΝ: Το μέλλον σου φαίνεται αβέβαιο. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι πρόκειται να σου συμβεί. Και αυτό σε πάει πίσω. Όμως ας γίνουμε λίγο ρεαλιστές. Επικεντρώσου στο παρόν.Tip: Ευνοούνται νέα ξεκινήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομάκρυνε από δίπλα σου τους τοξικούς ανθρώπους. Διότι σου "τρώνε" την ενέργεια. Κάνε focus μόνο εκεί που πρέπει. Μην κάτσεις να αναλωθείς σε ασήμαντα πράγματα. Tip: Απόφυγε τους τσακωμούς.

ΖΥΓΟΣ: Όλα στο κεφάλι σου είναι ένας αχταρμάς. Δεν ξέρεις που να εστιάσεις και πως να φερθείς στις καταστάσεις. Απλά σου χαλάει η διάθεση. Όμως για σύνελθε!Tip: Το πας καλά, μην το χαλάς τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διεκδίκησε ότι νομίζεις ότι σου ανήκει. Μην αφήνεις να περνάνε έτσι όλα. Κάνε αυτό που πρέπει! Μην διστάσεις σε τίποτα.Tip: Κανόνισε καμιά έξοδο με φίλες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή την περίοδο ξεφεύγεις. Θέλεις να κάνεις focus μόνο σε αυτά που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το ρίχνεις στα σπορ και βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου. Tip: Κάνε ένα διάλειμμα από όλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώθεις πίεση από παντού. Και αυτό δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Γι΄αυτό και πρέπει να αλλάξεις τακτική. Τι λες να την δεις λίγο πιο ανέμελα μια ερωτική κατάσταση;Tip: Παραμέρισε το συναίσθημα για λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι παντού και πουθενά. Αυτό είναι το μότο. Γι΄αυτό και μην ανοίγεσαι σε κανέναν. Μην σε πιάνει αυτός ο αυθορμητισμός σου. Πρέπει να είσαι εγκρατής.Tip: Θέσε νέους στόχους!

ΙΧΘΥΣ: Όσο περνούν οι μέρες νιώθεις και καλύτερα. Ξεπερνάς το οτιδήποτε αρνητικό και νιώθεις λες και όλα είναι υπέρ σου. Που είναι. Και τώρα αρχίζεις και το βλέπεις. Tip: Επιτέλους αλλάζεις οπτική!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!