Ζώδια: Λέοντες και Υδροχόοι έρχεστε στα ίσα σας επιτέλους!

Tαυράκι, κοίτα λίγο γύρω σου και μην είσαι στον κόσμο σου



Τα άστρα ήρθαν και πάλι στα normal τους! Τα πιάνεις τα vibes; Σου χρειάζεται λίγο να χαλαρώσεις, να βγάλεις από πάνω σου έννοιες και σκοτούρες και να το ρίξεις έξω. Με μέτρο όμως. 

ΚΡΙΟΣ: Τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Και εσύ δεν πτοείσαι με τίποτα. Τα έχεις φτιάξει έτσι στο μυαλό σου έτσι ώστε να μην μπορεί τίποτα να σε επηρεάσει αρνητικά.
Tip: Και έτσι γίνεται. Κάνεις τα δικά σου. 

ΤΑΥΡΟΣ: Κοίτα λίγο γύρω σου και μην είσαι στον κόσμο σου. Αν θέλεις να εξελιχτεί μια κατάσταση τότε πρέπει να κουνήσεις και εσύ το χεράκι σου. Μην τα περιμένεις όλα να γίνουν μαγικά.
Tip: Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεις τυχαία φίλους σου παλιούς και χαίρεσαι πολύ γι΄αυτό. Σου θυμίζουν μια ανέμελη εποχή. Κάνε τα κουμάντα σου και κανόνισε κάτι μαζί τους. Μην χαθείς ξανά από αυτούς. 
Tip: Να μη είσαι παρτάκι αλλά ούτε και το αντίθετο. Κράτα ισορροπίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε απασχολούν διάφορα θέματα. Οικογενειακά, ερωτικά και οικονομικά. Κατά τα άλλα όλα καλά. Μην πέφτεις με τα μούτρα στα προβλήματά σου διότι δεν λύνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.  Tip: Πρέπει να δείξεις υπομονή και να κάνεις σωστούς χειρισμούς!

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σήμερα. Θα σε βγάλουν έξω, θα σου φτιάξουν την πεσμένη σου διάθεση. Θα ανανεωθείς και θα νιώσεις much better!
Tip: Δες την λίγο αλλιώς και ξέχνα τα πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποια πράγματα σε κυνηγάνε από το παρελθόν σου. Είναι δύσκολο να τα βγάλεις από πάνω σου. Αν δεν τα ξεχάσεις εσύ η ίδια πρώτα πως περιμένεις να τα ξεχάσουν οι άλλοι;
Tip: Κάνε μια αλλαγή!

ΖΥΓΟΣ: Γενικότερα είσαι μια χαρά. Αυτά τα πισωγυρίσματα στο παρελθόν σου όμως σε έχουν ταράξει ψυχολογικά. Αλλά δεν κάνεις τίποτα γι΄αυτό. Αφήνεις να σε επηρεάζει το οτιδήποτε. Άρα φταις εσύ!
Tip: Κάνε κάτι να αλλάξει αυτό αμέσως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σου έχουν τύχει όλα μαζί. Η μια κακοτοπιά μετά την άλλη. Έχεις χάσει τις δυνάμεις σου. Θέλεις κάτι να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Ή μήπως σε μια άλλη διάσταση μακρυά από όλους;
Tip: Πάρε το χρόνο σου. Μην προσπαθείς να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα έχεις μπερδέψει όλα μέσα στο κεφάλι σου. Και φυσικά δεν ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να πας. Σου φαίνεται πως όπου και αν πας θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Γι΄αυτό και μένεις ακίνητη, απτόητη, άβουλη. 
Tip: Μην περιμένεις να εξελιχτεί κάτι σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικεντρώσου μόνο σε ότι σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Βάλε έναν τοίχο σε ότι σε χαλάει. 
Tip: Κάνε αυτό και θα δεις αλλαγή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν θέλεις να έχεις επικοινωνία με κανέναν. Σκέφτεσαι τα δικά σου και απομονώνεσαι. Για λίγο όμως. Μετά επανέρχεσαι δριμύτερη! Και όλα γίνονται όπως πριν. 
Tip: Βγαίνεις, βλέπεις κόσμο, φλερτάρεις!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις βαρεθεί να βλέπεις τις ίδιες αντιδράσεις από τους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις βαρεθεί να σε απογοητεύουν. Γι΄αυτό και εσύ το παίζεις τρελίτσα. Κάνεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα και συνεχίζεις κανονικά την ροή της ζωής σου.
Tip: Την έχεις δει αλλιώς και δεν σε πτοεί πραγματικά τίποτα.

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!