Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Κριοί και Δίδυμοι δώστε έμφαση μόνο στα θετικά!

Καρκίνοι και Τοξότες είστε σε μια πλάνη!
Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Κριοί και Δίδυμοι δώστε έμφαση μόνο στα θετικά!



Το πλανητικό σκηνικό είναι όπως πρέπει. Oι καταστάσεις εξελίσσονται χωρίς εμπόδια. Όλα είναι στο μυαλό σου γι΄αυτό και πρέπει να είσαι πιο διαλλακτική σε ότι σου συμβαίνει.

ΚΡΙΟΣ: Έχεις μπλέξει σε καταστάσεις που μπήκες από μόνη σου για να βοηθήσεις αλλά εν τέλει βρέθηκες σε άλλη θέση. 
Tip: Έχεις μια απογοήτευση που δεν μπορείς να χειριστείς μόνη σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Eίσαι σε καλή φάση. Νιώθεις μια απίστευτη ελευθερία και θέλεις να κάνεις τα πάντα. Είσαι μέσα σε όλα και πραγματικά αποτελείς μια έκπληξη για όλους! 
Tip: Keep going!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις ένα μπέρδεμα στην ζωή σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να το φτιάξεις και να το βάλεις σε μια ροή. Οι καταστάσεις είναι αλλόκοτες και σου δημιουργούν άγχος!
Tip: Και τι έγινε; Θα έχεις και δύσκολες καταστάσεις να χειριστείς. Δεν είναι όλα θετικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Yπάρχει ένα αλαλούμ στην επικοινωνία και στα επαγγελματικά σου! Εσύ δεν μπορείς να το κουμαντάρεις όλο αυτό. Θέλεις το χρόνο σου! 
Tip: Απομονώσου για λίγο!

ΛΕΩΝ: Έχεις ανανεωθεί και δεν σε πτοεί τίποτα. Τα ερωτικά σου είναι σε τέλεια φάση και εσύ δεν πιάνεσαι! Είσαι επιτέλους στα νερά σου!
Tip: Πρόσεξε λίγο τις σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνεις συνέχεια παρατηρήσεις στους άλλους. Θα πρέπει πρώτα να είσαι σίγουρη πριν κρίνεις τους άλλους. Πάρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να περάσεις καλά με ότι έχεις.
Tip: Μην είσαι απαισιόδοξη.

ΖΥΓΟΣ: Είσαι τόσο ανεβασμένη που ούτε εσύ δεν το πιστεύεις. Όλα κυλούν απρόβλεπτα καλά. Και εσύ απλά παρακολουθείς τις καταστάσεις να εξελίσσονται μόνο θετικά!
Tip: Είσαι στα καλύτερά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήνεις τίποτα να σε παρασύρει αρνητικά. Κάνε μόνο θετικές σκέψεις και όλα θα γίνουν όπως θέλεις. 
Tip: Όλα είναι υπέρ σου άλλωστε! 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκεσαι σε μια πλάνη και έχεις εξιδανικεύσει τα πάντα. Όμως πρόσεξε τι λες. Άλλα σκέφτεσαι, άλλα θέλεις και άλλα λες και παρεξηγείσαι. Δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσύ!
Tip: Αλλά καλύτερα να λουστείς τα αρνητικά από μια κατάσταση προκειμένου να συνέλθεις! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είσαι σε φάση που μπορείς να ακούσεις κάτι αρνητικό γιατί δεν θα μπορείς να το διαχειριστείς όπως πρέπει. Καλύτερο είναι να απέχεις από όλα για ένα διάστημα.
Tip: Μην πετάς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Αλλά το παλεύεις. Δεν σε βοηθάει και η κατάσταση στο σπίτι. Υπάρχουν εντάσεις και εσύ δεν μπορείς να τις διαχειριστείς εύκολα.
Tip: Κάνε αυτό που πρέπει ανάλογα με την περίσταση!

ΙΧΘΥΣ: Επικεντρώσου μόνο στον εαυτό σου. Kάνε ότι σε ευχαριστεί. Και μάθε πια τι ζητάς. Κουράζεις μόνη σου τον εαυτό σου. Γίνε ανεξάρτητη και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.
Tip: Πάρε αέρα κορίτσι μου! To έχεις!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!