Σκορπιοί έρχονται μόνο θετικές εξελίξεις στη ζωή σας!

Ιχθύες και Υδροχόοι μην πιέζεστε χωρίς λόγο!
Σκορπιοί έρχονται μόνο θετικές εξελίξεις στη ζωή σας!



Tα άστρα σήμερα δίνουν ώθηση στα νέα ξεκινήματα. Γι΄αυτό μην χάνεις λεπτό και μπες στα βαθιά. Κάνε βουτιά από ψηλά και δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ρίσκαρε και θα κερδίσεις! 

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρείς τα πράγματα και πάλι μπερδεύεσαι. Τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί γενικά; Αυτό ακολούθησε. Δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από την φάση του καθενός.
Tip: Stay focus!

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθεις πίεση χωρίς λόγο. Κάτσε και σκέψου τα πράγματα λίγο καλύτερα. Μήπως έτσι ξαφνικά βρήκες έναν άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις ανέμελη και ελεύθερη συνάμα; Δύσκολος συνδυασμός και τον χρειάζεσαι.
Tip: Οι ευκαιρίες δεν κρατάνε για πολύ!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενώ όλοι είναι σε μια τρέλα εσύ είσαι η καλύτερη από όλους! Δεν επηρεάζεται η φάση σου από κανέναν. Μένεις focus στα θέλω σου και κάνεις ότι θέλεις και σε ευχαριστεί!
Tip: Να έχεις από κοντά τους φίλους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δουλειά σε έχει απορροφήσει όσο δεν πάει και χάνεις ενέργεια. Κάτι πρέπει να κάνεις γι΄αυτό. Δεν γίνεται. Χάνεις χρόνο και δυνάμεις. Εσύ πρέπει να κάνεις άλλα πράγματα!
Tip: Κάνε παρέα μόνο με θετικά άτομα.

ΛΕΩΝ: Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είσαι σε φάση για να κάνεις μια νέα σχέση. Πιέζεσαι και δεν θέλεις κανέναν να σου πει τι να κάνεις. 
Tip: Απελευθερώσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περνάς μια δύσκολη φάση. Οκ. Πόσο θα πάει αυτή η κατάσταση; Θα τραβήξει για πολύ ακόμα; Διότι επιβαρύνεις αρνητικά τον εαυτό σου και δεν θα σου βγει σε καλό όλο αυτό. 
Tip: Κάνε το καλό εσύ και όλα θα έρθουν από μόνα τους!

ΖΥΓΟΣ: Η ενέργειά σου είναι ανεξάντλητη! Είσαι θετική όσο δεν πάει και μεταφέρεις τα vibes και στους φίλους σου. Είσαι η ψυχή της παρέας.
Tip: Αυτό το διάστημα είναι απλά τέλειο. Και έρχονται και άλλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχολογία σου είναι μέτρια. Δεν τρελαίνεσαι για τίποτα. Περιμένεις κάτ συνταρακτικό να συμβεί και να δεις που θα έρθει. 
Tip: Όλα κυμαίνονται από το πως θα χειριστείς τις καταστάσεις!                           

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε φτιάχνει και σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό πρέπει να αναζητήσεις. Διότι μπορεί να είσαι χαμένη αλλά μέσα σου πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται.
Tip: Αν δεν ξέρεις έχεις πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοίτα τον εαυτό σου και μόνο. Bάλε άμυνες, προχώρα. Είσαι μόνο εσύ. Δεν πρέπει να σε απασχολεί κανείς. Μόνο ο εαυτός σου.
Tip: Δεν βλέπεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνεις ένα λάθος. Νομίζεις ότι τα χειρίζεσαι όλα σωστά αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θα πρέπει να δώσεις βάση και στην συμβουλή κάποιου πιο ώριμου από εσένα.  
Tip: Μην είσαι πεισματάρα!

ΙΧΘΥΣ: Το ξέρεις πως όλα στη ζωή σου είναι θέμα προσωπικότητας και χαρακτήρα. Γι΄αυτό βάλε άμυνες και προστάτεψε τον εαυτό σου από τα αρνητικά. Επηρεάζεσαι χωρίς λόγο και χωρίς να σε αφορούν κιόλας. Γιατί το κάνεις αυτό άραγε; 
Tip: Δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα. Όλοι θα σε κυνηγάνε. Ερωτικές επιτυχίες έρχονται από το πουθενά!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!