Ζυγοί μείνετε όπως είστε: αισιόδοξοι, άνετοι κι ωραίοι!

Αιγόκεροι και Υδροχόοι μην πέφτετε ψυχολογικά!
Ζυγοί μείνετε όπως είστε: αισιόδοξοι, άνετοι κι ωραίοι!



Τα άστρα ευνοούν επιτέλους την επικοινωνία. Μπορείς να συνεννοηθείς σωστά και να βγάλεις μια άκρη στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θέματα!

ΚΡΙΟΣ: Mπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης όλων των πραγμάτων στη ζωή σου. Κάνεις ξεκαθαρίσματα και βλέπεις τις καταστάσεις από άλλη οπτική.
Tip: Νιώθεις μια ψυχολογική πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε απασχολούν τα οικονομικά σου θέματα. Θέλεις να τα βάλεις όλα σε μια σειρά. Kαι τα καταφέρνεις. Γιατί είσαι σε φάση καλή.
Tip: Τα ερωτικά σου είναι απρόβλεπτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι στα καλύτερά σου. Τώρα που έχεις και Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σου ποιος σε πιάνει!
Tip: Τα λόγια είναι περιττά. Μόνο πράξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σιγά σιγά παίρνεις τα πάνω σου και τα βλέπεις πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Δεν είσαι σε άλλο κόσμο. Προσγειώνεσαι ομαλά στις καταστάσεις και βρίσκεις άκρη από εκεί που δεν το περιμένεις.
Tip: Κάνε στόχο σου την αρμονία!

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι σου σε σώζουν και πάλι. Εξαρτάσαι από αυτούς, με την καλή έννοια. Κάνε πράγματα μαζί τους. Δεν είσαι σε φάση για άλλα πράγματα.
Tip: Καθυστερούν να εξελιχτούν οι ερωτικές σου καταστάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ρεαλισμός σου σε βοηθάει πάρα πολύ στην συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο που περνάς. Δώσε λίγο ακόμη χρόνο στον εαυτό σου αλλά και στους γύρω σου. 
Tip: Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ: Σε πάει μπροστά μόνο η θετική σου σκέψη. Κάποια φίλη σου ίσως σε χρειάζεται λίγο περισσότερο. Γι΄αυτό και πρέπει να είσαι δίπλα της. 
Tip: Αξίζεις μια απόδραση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν σε νοιάζει που κάνεις λάθη γιατί ξέρεις πια πως μόνο έτσι θα μάθεις. Γι΄αυτό και είσαι αυθόρμητη. Αφήνεσαι στις καταστάσεις και όλα έχουν μια ροή στη ζωή σου. 
Tip: Οικονομικά είσαι λίγο δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Eίσαι σε μια φάση που σε νοιάζουν τα πράγματα μόνο επιφανειακά. Δεν τα κοιτάς βαθύτερα. Θέλεις μόνο να περνάς καλά. Αργότερα θα ασχοληθείς με το μέλλον σου.
Tip: Κάνεις αποδράσεις, ξεφεύγεις, κολλάς στα παλιά πάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα σου έχουν αρχίσει τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που ζητάς και σου φτιάχνει τη διάθεση.
Tip: Αναζήτησε τρόπους που θα σε κάνουν να αποβάλλεις τα αρνητικά vibes!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κοίτα γύρω σου και παρατήρησε καλά τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι. Υπάρχει κάποιος που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον περισσότερο; Αν ναι τότε πλησίασέ τον.
Tip: Κάνε το βήμα εσύ!

ΙΧΘΥΣ: Ξυπνάς απότομα, βλέπεις εφιάλτες στον ύπνο σου, σκέφτεσαι non stop. Ουφ, φτάνει πια! Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Μπορείς να βγεις αλώβητη από το οτιδήποτε. Το έχεις! 
Tip: Πέρνα ανέμελες στιγμές.

Είσαι πεσμένη; 6 τρόποι που θα δώσουν ένα boost στην ψυχολογία σου!