Ταύροι και Παρθένοι ανοιχτείτε λίγο στον ερωτικό ορίζοντα!

Καρκίνοι και Ιχθύες μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά!
Ταύροι και Παρθένοι ανοιχτείτε λίγο στον ερωτικό ορίζοντα!



Το πλανητικό σκηνικό μοιράζει ενέργεια σε όλους. Την χρειάζονται όλοι ανεξαιρέτως. Γι΄αυτό και μην δίνεις βάση σε ασήμαντα πράγματα παρά μόνο σε αυτά που πρέπει.

ΚΡΙΟΣ: Η δουλειά σου βρίσκεται σε μία περίεργη στασιμότητα. Και τι μπορείς να κάνεις εσύ γι΄αυτό; Τίποτα. Προς το παρόν. Διότι όλα θα γίνουν από μόνα τους.
Tip: Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά!

ΤΑΥΡΟΣ: Τα ερωτικά σου πάνε σε slow motion. Αλλά όλο αυτό κάπου θα καταλήξει. Σίγουρα. Το πας καλά και αυτό έχει σημασία. 
Tip: Πρόσεξε λίγο τις κυκλοθυμίες σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ξεπεράσεις το παρελθόν σου. Δεν μπορείς να προχωράς έτσι απλά σε νέες καταστάσεις. 
Tip: Τα οικονομικά σου μένουν στάσιμα. Απόφυγε τις σπατάλες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώσε περισσότερη σημασία στα οικογενειακά σου και στα προσωπικά σου ζητήματα. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Πάρε τα ηνία.
Tip: Μην πτοείσαι από το οτιδήποτε.

ΛΕΩΝ: Βγες έξω και κάνε πράγματα μόνο για να περνάς καλά εσύ. Δώσε μια προτεραιότητα σε αυτά που επείγουν. Μια ερωτική σχέση εξελίσσεται πιο σοβαρά.
Tip: Περιμένεις πως και πως να πας μια εκδρομή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι στα καλά σου. Μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις δύσκολες που σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσες εύκολα!  
Tip: Όλα αλλάζουν. 

ΖΥΓΟΣ: Τα ερωτικά σου είναι στο ζενίθ. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και το σύμπαν στο ανταποδίδει. Μην ανησυχείς για τίποτα. Έχεις κλείσει την πόρτα στο παρελθόν σου!
Tip: Και καλά έκανες. Μην ρίξεις ούτε ματιά πίσω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέλεις να ξεφύγεις και αναζητάς συνέχεια διεξόδους. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις πρώτα από όλα τον εαυτό σου και έπειτα να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους.
Tip: Κανείς δεν ευθύνεται για ότι περνάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Την έχεις δει πολύ Yolo. Αλλά δεν θα σου βγει σε καλό γιατί δεν το υποστηρίζεις. Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Πρέπει να είσαι ψύχραιμη και να σκέφτεσαι πολύ πριν κάνεις το οτιδήποτε.
Tip: Άλλαξε τακτική!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις τα νεύρα σου με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Αλλά κυρίως με τα προσωπικά. Είσαι σε φάση που δεν μπορείς να διαχειριστείς τίποτα. Θέλεις απλά να απομακρυνθείς από όλα και από όλους. 
Tip: Πάρε το χρόνο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι σε άλλη φάση. Και θέλεις να ξεσαλώσεις αλλά και να είσαι χαλαρή. Θέλεις ακραία πράγματα γενικά. Βρες μια άκρη μόνη σου.
Tip: Κράτα ισορροπίες!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι χαμένη στο διάστημα. Xωρίς λόγο. Αφού όλα πάνε καλά. Σε όλους τους τομείς. Κάνεις ότι σου έρθει και προσπαθείς να τα βρεις τον εαυτό σου. Και να σου πω κάτι; Τον βίσκεις. Ή μάλλον έρχεται από μόνο του. Και εκεί πάνω είναι που θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο.
Tip: Περνάς δοκιμασίες μωρέ. Κάνε υπομονή!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!