Τοξότες και Υδροχόοι μην παίρνετε και πολύ αέρα!

Σκορπιοί και Λέοντες να πηγαίνετε με τα νερά σας!



Το πλανητικό σκηνικό είναι απειλητικό. Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Εκεί που νιώθεις τέλεια ξαφνικά όλα ανατρέπονται και νιώθεις ότι όλα γκρεμίζονται και ξανά πάλι από την αρχή. Κουράγιο!

ΚΡΙΟΣ: Να είσαι διαλλακτική και ανοιχτή στις νέες προκλήσεις. Μην είσαι κλειστή και σπαστική. Να περνάς καλά με ότι και αν συμβαίνει.
Tip: Βρες τα κενά σου και κάλυψέ τα!

ΤΑΥΡΟΣ: Παίζεις γιατί δεν ξέρεις τι θέλεις. Όμως έχεις κουράσει με τη συμπεριφορά σου. Κάτι πρέπει να κάνεις. 
Tip: Η φάση θέλει αλλαγή σχεδίων!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι διπολική προσωπικότητα αλλιώς δεν εξηγείται όλη αυτή η συμπεριφορά σου. Την μία θέλεις να πας μπροστά και την άλλη κάνεις δέκα βήματα πίσω.
Tip: Επίλεξε τι θέλεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι κυκλοθυμική και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να ισιώσεις. Απλά βγες έξω και πέρνα καλά. Οι φίλοι σου είναι το αντίδοτο!
Tip: Άλλαξε πορεία.

ΛΕΩΝ: Να είσαι έτοιμη. Έρχονται νέες εκπλήξεις στον επαγγελματικό ορίζοντα. Και πρέπει να το διαχειριστείς σωστά.
Tip: Μην χάσεις λεπτό και αναλωθείς σε λάθος πράγματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε έχουν προβληματίσει τα οικονομικά σου. Αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Δεν πρέπει να σου γίνουν εμμονή. Κάνε κάτι για να ξεμπλοκάρεις.
Tip: Βρες διεξόδους!

ΖΥΓΟΣ: Μην πτοείσαι και μην προβληματίζεσαι χωρίς λόγο. Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν μόνα τους.
Tip: Μην πιέζεις καταστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σε καλό mood. Περιμένεις κάτι να γίνει στον ερωτικό ορίζοντα. Όμως τα πράγματα μένουν στάσιμα για λίγο καιρό ακόμα. 
Tip: Κάνε πέρα τοξικούς ανθρώπους. Σε χαλάνε!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νομίζεις πως ξέρεις τι κάνεις και όλο την πατάς. Δεν πάει έτσι. Πρέπει να βάλεις τη λογική σου να δουλέψει. Πρέπει αν πατήσεις στα πόδια σου.
Tip: Προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις τα δίκια σου. Τα άστρα δεν σου έχουν φερθεί και τέλεια. Όμως με λίγη υπομονή ακόμα θα γίνεις παντοδύναμη και θα μπορείς να κουμαντάρεις τα πάτα. Ακόμα και τα συναισθήματά σου.
Tip: Keep walking!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις πάρει πολύ αέρα και υπερβαίνεις τα όρια σου. Και των άλλων. Δεν σε αντέχουν όμως και σε κάνουν πέρα. Μην απορείς αν δεις στα ξαφνικά να απομακρύνονται κοντινοί σου φίλοι, συγγενείς. 
Tip: Η κυνικότητά σου δεν αντέχεται!

ΙΧΘΥΣ: Τι είχα Γιάννη μου, τι είχα πάντα. Έτσι για να λες. Έχεις καταντήσει μια drama queen πια. Επανήλθε για λίγο σε αυτό τον κόσμο.  
Tip: Φτιάξε ότι σε χαλάει!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!