Ανησυχείς και θέλεις να μάθεις αν ο σύντροφός σου θα είναι πιστός; Πες μου το ζώδιό του!

Δώσε βάση στα zodiac signs!
Ανησυχείς και θέλεις να μάθεις αν ο σύντροφός σου θα είναι πιστός; Πες μου το ζώδιό του!



Είτε έχεις extra αυτοπεποίθηση, είτε τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, είτε είσαι στα μέλια με τον σύντροφό σου πάντα θα σε απασχολεί αν έχεις μπλέξει με ένα τυπάκι που μπορεί και να στην κάνει κάποια στιγμή. Είτε γιατί θα λειτουργήσει αυθόρμητα και θα ενδώσει στον πειρασμό, είτε γιατί είναι κρυψίνος. Μην ανησυχείς. Πες μου το ζώδιό του και θα μάθεις τι έχεις να περιμένεις!

ΚΡΙΟΣ: Eίσαι super ανταγωνιστικός με την σύντροφό σου. Αν νιώσει ότι δεν του δίνεις τη σημασία που χρειάζεται τότε θα σε περάσει από δοκιμασίες για να διαπιστώσει αν τον θέλεις. Αν δεν τον θέλεις, πρώτα θα σε κερατώσει για να πάρει επιβεβαίωση και μετά θα σε χωρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν ερωτευτεί είναι εκεί για πάντα. Και δεν πρόκειται να σε απατήσει γιατί έχει συναισθηματική νοημοσύνη. Ακόμα και αν δεν είναι in love πια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σε απατήσει με την πρώτη ευκαιρία. Αν είναι demi μαζί σου. Γιατί αν είναι ερωτευμένος είναι πιστός. (Καλά έχε και τα μάτια σου ανοιχτά!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να σε απατήσει έτσι απλά για να πάρει επιβεβαίωση, χωρίς να καταλάβεις τίποτα. Πρέπει να σε ποθεί full για να μην του μπει αυτή η σκέψη ούτε σαν υπόνοια. 

ΛΕΩΝ: Είναι πολύ πιθανό να σε απατήσει γιατί είναι νάρκισσος και θέλει να είναι στο επίκεντρο όλη την ώρα. Αν δεν τον προσέχεις και δεν του δίνεις σημασία τότε θα κοιτάξει αλλού και θα ενδώσει κιόλας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν η σύντροφός σου δεν αγγίζει την τελειότητα τότε θα αναζητήσεις την τελειότητα αλλού!

ΖΥΓΟΣ: Είναι μια hot προσωπικότητα και φλερτάρει non stop. Δίνει την εντύπωση ότι είναι ο Νο1 άπιστος! Όμως ψάχνει την αγάπη και του αρέσει ο ρομαντισμός. Αν τύχει και απατήσει τότε θα το κάνει γιατί θέλει να ικανοποιηθεί συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Eίναι player! Mέχρι να βρει αυτή που θα τον ικανοποιήσει σεξουαλικά και συναισθηματικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο γι΄αυτόν να κάνει παράνομη σχέση γιατί είναι πολύ ειλικρινής και δεν θα μπορεί να το κρατήσει και να μην το πει. Αν βρει κάποια που να ταιριάζει απόλυτα στο σεξουαλικό κομμάτι τότε μένει εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν τον νοιάζουν και πολύ οι συναισθηματισμοί. Είναι πιο ρεαλιστής, πιο ανεξάρτητος. Γι΄αυτό να ξέρεις ότι μπορεί να απατήσει και να το ξεχάσει μετά ότι το έκανε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καμία εμπιστοσύνη δεν μπορείς να έχεις σε έναν τέτοιο αλλοπρόσαλλο τύπο. Μπορεί να απατήσει και από αντίδραση. 

ΙΧΘΥΣ: Είναι κρυψίνος. Αν σε απατήσει θα νιώσει τύψεις αλλά μετά θα το ξεχάσει και μπορεί και να το ξανακάνει. Εκτός και αν κολλήσει το μυαλό του κάπου. Θα μείνει εκεί για πάντα. 
Plus: Να βάλουμε και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να απατήσει αν θέλει να πάει κόντρα στην σύντροφό του για κάτι που του έκανε και δεν μπορεί να το ξεχάσει.

Δες και αυτό: Θέλεις να μάθεις από αυτά που σου λέει ο σύντροφος σου τι είναι ψέματα και τι είναι αλήθεια;