Σκορπιοί και Ιχθύες ξεσαλώστε ελεύθερα! Το χρειάζεστε!

Ζυγοί και Δίδυμοι πρέπει να βάλετε όρια!
Σκορπιοί και Ιχθύες ξεσαλώστε ελεύθερα! Το χρειάζεστε!



Τα άστρα ευνοούν πολύ τα ζώδια του νερού. Τους δίνουν ευκαιρίες να ξεχαστούν λίγο. Ε, εδώ που τα λέμε δεν ε΄χουν τραβήξει και λίγα. Την προσοχή σας οι υπόλοιποι! Μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα. Και να πας ένα τριήμερο αλλά και να μείνεις πίσω και να πάει ο σύντροφός σου. Είσαι σε φάση που δεν θέλεις να τα σκέφτεσαι και πολύ όλα.
Tip: Κάνε ότι νιώθεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνε ένα βήμα και θα κάνει ο ενδιαφερόμενος μετά αυτό που πρέπει. Μην κλείνεσαι και μην απομακρύνεις ανθρώπους από κοντά σου που δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι τους χρειάζεσαι.
Tip: Δώσε χρόνο σε μια ερωτική κατάσταση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι στα πάνω σου, είσαι στα ωραία σου. Μέχρι να σε πιάσει πάλι η κυκλοθυμικότητά σου. Και να τα κάνεις όλα άνω κάτω. 
Tip: Βάλε όρια στον εαυτό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεφεύγεις λίγο από την ρουτίνα σου και παίρνεις πάλι τα πάνω σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τα προβλήματα και από την ρουτίνα και από όλους. 
Tip: Μακρυά από αρνητικούς ανθρώπους. Δεν μπορείς να τους διαχειριστείς!

ΛΕΩΝ: Δυναμώνεις από μόνη σου. Δεν χρειάζεται να έχεις κανέναν δίπλα σου. Έχεις περάσει και πιο δύσκολα. Τίποτα δεν πρέπει να σε πτοεί. Ίσα ίσα πρέπει να σε κάνει να πεισμώνεις και να θέλεις το καλύτερο για σένα!
Tip: Ξέφυγε λίγο το τριήμερο. Έχεις την ευκαιρία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίζεις και τα βλέπεις αλλιώς. Λιγότερο ρεαλιστικά και αυτό σου δίνει ένα boost στην ψυχολογία σου που χρειάζεσαι στα σίγουρα. Και βοηθάς και τους υπόλοιπους δίπλα σου. 
Tip: Μείνε έτσι όπως είσαι!

ΖΥΓΟΣ: Η ενέργεια σου είναι αστείρευτη. Λες και κάποιος σου έριξε ένα μαγικό φίλτρο με θετική ενέργεια. Και η πηγή είναι αστείρευτη επίσης! 
Tip: Το τριήμερο σου θα είναι του απιστεύτου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σε φάση δημιουργικότητας και τίποτα δεν σε σταματάει, τίποτα δεν σε πτοεί. Θέλεις να είσαι μέσα σε όλα και τα καταφέρνεις. Αρκετά έκανες υπομονή. Ήρθε η ώρα να αποζημιωθείς.  
Tip: Και είναι τέλεια αυτή η ώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά αλλά ανεξήγητα κάτι δεν σε αφήνει. Περνάς δύσκολα και να ξέρεις πως δεν ευθύνεται κανείς. Τα άστρα σου δίνουν μαθήματα αλλά εσύ έχεις τα μάτια σου κλειστά.
Tip: Βρες άλλο τρόπο να εκφραστείς. Μην αναλώνεσαι από εδώ και από εκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περνάς λίγο δύσκολα. Τι κάνεις όμως γι΄αυτό; Απλά στενοχωριέσαι. Δεν πάει έτσι όμως. Πρέπει να βρεις τρόπους και εναλλακτικές.
Tip: Κάνε σκοπό σου να βρεις την ηρεμία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξαφανίζεσαι από το προσκήνιο και περιμένεις να δεις αντιδράσεις. Αν δεν είναι αυτές που θέλεις το πιο πιθανό είναι η αντίδρασή σου να είναι λίγο ακραία.
Tip: Πρόσεξε μην ξεφύγεις πάλι από αυτά που έχεις να κάνεις.

ΙΧΘΥΣ: Mην πτοείσαι με το παραμικρό. Η τακτική σου είναι: Από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Αν δεν μάθεις να κουμαντάρεις τα συναισθήματά σου τότε πάνε στράφι όλα τα αρνητικά που έχεις πάθει έως τώρα.
Tip: Τι φοβάσαι; Άλλωστε έρχεται ένα έξαλλο τριήμερο!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!