Ιχθύες μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα!

Παρθένοι και Αιγόκεροι κάντε την αυτοκριτική σας!
Ιχθύες μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα!



Το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο ότι να ΄ναι όπως θα έχεις διαπιστώσει. Το μόνο σίγουρο είναι γίνονται ξεκαθαρίσματα σε όλα τα επίπεδα. Γι΄αυτό κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

ΚΡΙΟΣ: Πρόσεξε λίγο τις αντιδράσεις σου. Είναι λίγο υπερβολικές. Πριν μιλήσεις πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι έχει γίνει. 
Tip: Γιατί αλλιώς παρεξηγείσαι!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι στα καλύτερά σου. Αντανακλάς θετική ενέργεια. Και είσαι μέσα σε όλα χωρίς γκρίνια. Πάρε τις αποστάσεις σου από τοξικούς ανθρώπους.
Tip: Μην δώσεις σημασία στο οτιδήποτε απρόοπτο. Είναι άνευ σημασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι σε πολύ καλό δρόμο στα επαγγελματικά σου. Αλλά και τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Είσαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις. 
Tip: Προσοχή στην επικοινωνία και στις παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλοι τα έχουν βάλει μαζί σου. Ή έτσι είναι όντως ή απλά βρίσκεσαι σε συναισθηματική φόρτιση. Μην τα παίρνεις και εσύ όλα τόσο πατριωτικά.
Tip: Δώσε τόπο στην οργή.

ΛΕΩΝ: Είσαι σε άλλη φάση και σίγουρα δεν είσαι για να δουλεύεις και να περιορίζεσαι μέσα. Είσαι έξαλλη και θέλεις να παρτάρεις.
Tip: Κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις και εσύ τα νεύρα σου και ξεσπάς σε όλους. Η Πανσέληνος σε επηρέασε και βγήκες εκτός ελέγχου. Κάνε ασκήσεις ηρεμίας και γύρνα στην πραγματικότητά σου.
Tip: Μην σε παίρνει η μπάλα και επηρεάζεσαι από όλα.

ΖΥΓΟΣ: Βγαίνεις, φλερτάρεις και γενικά είσαι έξαλλη. Όλα σου πάνε πολύ καλά και έχεις μια θετική ενέργεια ανεξήγητη. Έχεις full αυτοπεποίθηση. 
Tip: Συνέχισε σε αυτό το ρυθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεσάλωσε και αφέσου στις καταστάσεις. Να είσαι αυθόρμητη και να μην βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου. Το κάνεις ασυναίσθητα και σε χαλάει.
Tip: Ανέβα ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις μοναξιά και γι΄αυτό προσπαθείς με κάθε τρόπο να καλύψεις τα κενά σου. Aλλά δεν. Βάλε τις σκέψεις σου σε σειρά και κάνε αυτό που θέλεις βαθιά μέσα σου.
Tip: Πέρνα καλά και όλα θα έρθουν του αυθορμήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι down και είναι ξεκάθαρος ο λόγος. Τα ερωτικά σου σε έχουν πάει πολύ πίσω. Μπορείς να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ασχοληθείς με κάτι άλλο; 
Tip: Ότι είναι να γίνει θα γίνει χωρίς πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις απομακρυνθεί από τους δικούς σου και θέλεις να κάνεις μια αποχή. Παίρνεις αποστάσεις και κάνεις τις κινήσεις σου. Αυτό που σε νοιάζει είναι πως θα ξεμπλέξεις στα επαγγελματικά σου. 
Tip: Κάνε δημόσιες σχέσεις. Θα σου χρειαστούν!

ΙΧΘΥΣ: Ότι και αν γίνεται γύρω σου ακόμα και αρνητικό δεν σε επηρεάζει καθόλου. Είσαι στα καλύτερά σου! Και έτσι να μείνεις. Πρέπει να έχεις αυτοέλεγχο.
Tip: Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχτεί μια ερωτική κατάσταση. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!