Ταύροι και Δίδυμοι μπορείτε να προχωρήσετε ερωτικά!

Καρκίνοι και Υδροχόοι να ξέρετε πως όλα είναι θέμα τύχης!
Ταύροι και Δίδυμοι μπορείτε να προχωρήσετε ερωτικά!



Τα άστρα σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά και να σπάσεις τους δεσμούς από το παρελθόν σου. Μην κολλάς σε αυτά που σε χαλάνε. Move on up, είναι η φάση!

ΚΡΙΟΣ: Είσαι σε μια ανέμελη φάση. Θέλεις απλά να περνάς καλά και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο. Αν μπορούσες θα τα εγκατέλειπες όλα. 
Tip: Θα πάρεις άδεια, κάνε υπομονή!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις αρχίσει και γίνεσαι πιο ανοιχτή. Σκέφτεσαι πως θα κερδίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και σου έχει δείξει και αυτός ενδιαφέρον. Μην αμελήσεις τις ανάγκες σου.
Tip: Κάνε focus στα ερωτικά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι λίγο μπερδεμένη. Σκέφτεσαι παλιά, νέα, μελλοντικά. Και το μυαλό σου είναι θολωμένο. Ή θα πας ένα βήμα παρακάτω ή θα γυρνάς στα παλιά. Ξεκάθαρα.
Tip: Πάρε μία απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κουράζεσαι αρκετά στην δουλειά σου και δεν μπορείς να το διαχειριστείς αυτό εύκολα. Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή ριζική στην ζωή σου. 
Tip: Ξεκίνα από αυτά που σε χαλάνε. 

ΛΕΩΝ: Κλείνεις κύκλους και ανοιχτούς λογαριασμούς. Δεν θέλεις να συνεχίσεις κάτι το οποίο δεν σε βγάζει πουθενά. Κάνε τα κουμάντα σου στις οικονομικές οφειλές σου.
Tip: Έχεις επαγγελματική καταξίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν φημίζεσαι και για την θετικότητά και την αισιοδοξία σου. Ωστόσο όμως την βρίσκεις την άκρη σου.
Tip: Βουτάς στα βαθιά και κολυμπάς!

ΖΥΓΟΣ: Απελευθερώνεσαι μια και καλή από το παρελθόν σου. Και νιώθεις τέλεια γι΄αυτό. Είσαι σε άλλο mood και όλα σου πάνε όπως δεν φανταζόσουν ποτέ.
Tip: Είσαι σε θετική υπερδιέγερση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχει μια γενικότερη εύνοια στα επαγγελματικά σου. Το βλέπεις, ε; Και μπορείς να ανοιχτείς και στον ορίζοντα με τα ερωτικά σου.
Tip: Αν θέλεις να κάνεις κάτι δημιουργικό μπορείς τώρα, έχεις την ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι σε πολύ καλό mood. Τα σκέφτηκες από όλες τις πλευρές και έχεις αποφασίσει να αφεθείς στις εξελίξεις. Ότι είναι να γίνει ας γίνει.
Tip: Η φάση σου είναι Yolo. Πρόσεξε την υγεία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το παλεύεις. Προχωράς μπροστά και όλα ακολουθούν τη δική σου πορεία. Αρκεί να καταλάβεις την δύναμή σου. Πάρε τα χαμπάρια σου και μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.
Tip: Έχεις μέσα σου δύναμη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα έχεις λάθος στο μυαλό σου. Και προσπαθείς να τους πείσεις όλους. Ότι είναι κράτα το για τον εαυτό σου. Και κάνε υπομονή. Τα οικονομικά σου είναι ανοδικά.
Tip: Τα επαγγελματικά σου παίρνουν τροπή που θα σε ευχαριστήσει.

ΙΧΘΥΣ: Oι οιωνοί είναι μόνο θετικοί. Γι΄αυτό και απόλαυσε την στιγμή. Όποια και αν είναι. Είτε είναι με φίλους, είτε με κάποιο suspence κάνε την ανατροπή. 
Tip: Είδες τι ωραία που εξελίσσονται τα πράγματα όταν δεν έχεις γκρίνια;

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!