Τοξότες και Υδροχόοι πρέπει να κάνετε υπομονή για τα επαγγελματικά σας!

Ταύροι και Αιγόκεροι πατήστε fast forward!
Τοξότες και Υδροχόοι πρέπει να κάνετε υπομονή για τα επαγγελματικά σας!



To πλανητικό σκηνικό είναι απρόσμενο. Τεστάρει επαγγελματικά ζητήματα και αντοχές γενικότερα. Είσαι έτοιμη για νέες προκλήσεις;

ΚΡΙΟΣ: Πάρε το χρόνο σου μακρυά από όλους. Θα χρειαστείς να αναθεωρήσεις τα πράγματα και να τα δεις από άλλη οπτική γωνία. Πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. 
Tip: Μην βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι μπερδεμένη. Δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα ερωτικά σου θέματα. Τι το σκέφτεσαι τόσο πολύ; Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!
Tip: Μην δίνεις βάση στα βαθύτερά σου συναισθήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι και να εξετάζεις τα οικονομικά σου τόσο πολύ. Δεν είναι στα καλύτερά τους. Οπότε κάνε κουμάντο. 
Tip: Κάνε υπομονή και όλα θα αλλάξουν. Θα έρθουν ευκαιρίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταμάτα να γκρινιάζεις και να είσαι drama queen. Κοίτα τις καταστάσεις πιο σφαιρικά. Μήπως δεν είναι έτσι όπως τα δείχνουν τα πράγματα;
Tip: Μην βάζεις άμυνες!

ΛΕΩΝ: Είσαι σε φάση ανανέωσης. Γι΄αυτό και κάνεις παντού αλλαγές. Δεν θέλεις να μείνεις στάσιμη.
Tip: Κάνε ότι μπορείς! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι σίγουρα διπολική προσωπικότητα. Τη μια ξεσπάς χωρίς λόγο όπου βρεις και την άλλη το ξεχνάς και κάνεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Tip: Stay cool!

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και να μην αφήνεις να σε επηρεάσει τίποτα εξωτερικό που δεν πρέπει. 
Tip: Βγες καμιά βόλτα να ξελαμπικάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις πνιγεί σε μια κουταλιά νερό. Από που να αρχίσεις δεν ξέρεις. Σε έχει πάρει η κάτω βόλτα. Μην αφήσεις να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί δεν υπάρχει λόγος. 
Tip: Βάλε κάτω τις υποχρεώσεις σου και δες τι πρέπει να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά σου έχουν γίνει νταλκάς. Δεν ξέρεις πως να το χειριστείς γιατί έχεις σαστίσει. Συμβαίνουν συνέχεια πράγματα απρόβλεπτα που δεν είχες υπολογίσει.
Tip: Παρέλειψε τα εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε απασχολούν τα οικογενειακά σου θέματα. Βρίσκεσαι σε μια καμπή. Τι θα κάνεις; Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά. Η κατάσταση είναι κρίσιμη.
Tip: Πάρε αποφάσεις. Μην μένεις στάσιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώσε βάση στους φίλους σου γιατί σε χρειάζονται. Μην είσαι στον κόσμο σου. Η φάση δεν είναι YOLO. Μην είσαι παρτάκι. Ό,τι δίνεις παίρνεις!
Tip: Κάνε και καμιά υποχώρηση.

ΙΧΘΥΣ: Μην τρελαίνεσαι! Έχεις δίκιο η καθημερινότητά σου είναι τρελή, έξαλλη. Όμως εσύ προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη και να τα δεις όλα αντίθετα. Γιατί αλλιώς θα σε πάρει από κάτω.
Tip: Βασικά κοίτα να κάνεις μόνο ότι σε ευχαριστεί!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!