Προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για το Σαββατοκύριακο; Αναπάντεχες εκπλήξεις!

Προσοχή στις ερωτικές ακρότητες!
Προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για το Σαββατοκύριακο; Αναπάντεχες εκπλήξεις!



Ο Ιούλιος κάνει ένα super άνοιγμα! Όλα γίνονται ιδεατά και μπορείς να πραγματοποιήσεις ότι θέλεις χωρίς να συναντήσεις εμπόδια. Εκμεταλλεύσου τον πιο hot μήνα αυτού του καλοκαιριού. Ειδικά τα ερωτικά! Απογειώνονται!

ΚΡΙΟΣ: Μην πτοείσαι. Μπορεί να σου έπεσαν όλα μαζί αλλά δεν έχει σημασία. Διότι εσύ είσαι αυτή που υποκινεί τα πράγματα. Ότι θέλεις κάνεις. 
Tip: Πίστεψέ το και μην ταράζεσαι χωρίς λόγο!

ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε το ΣΚ και έχεις τρελές ορέξεις. Για βόλτες, για σεξ και για ανατρεπτικά πράγματα. Πώς και έτσι; Μείνε σε αυτό το mood και μην επηρεάζεσαι από τίποτα. 
Tip: Κάνε εσύ το βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά σου θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Μην κάνεις περιττά έξοδα γιατί μετά δεν θα ξέρεις πως να τα βγάλεις πέρα. 
Tip: Το ΣΚ σου κατά τα άλλα θα είναι cool!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις μέσα σου διάφορα θέματα και δεν είσαι καθόλου καλά. Προσπάθησε να ξεχαστείς βγαίνοντας έξω και περνώντας το χρόνο σου με φίλους. 
Tip: Δώσε βάση μόνο στα σημαντικά, αλλιώς θα τρελαθείς!

ΛΕΩΝ: Πίστεψε λίγο στον εαυτό σου! Θα δεις πως όλα μετά θα τα βλέπεις αλλιώς και θα τα χειρίζεσαι και όπως πρέπει. Μην τα μπερδεύεις στο μυαλό σου.
Tip: Δώσε έμφαση στο πως μπορείς να περάσεις καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάπως καλύτερα αυτό το ΣΚ. Δεν είσαι κυκλοθυμική και γι΄αυτό και όλα θα γίνουν με το δικό σου τρόπο. Σωστά. Μην χάσεις την υπομονή σου όμως με το οτιδήποτε απρόοπτο  σου τύχει. 
Tip: Ο κόπος σου θα ανταμειφθεί!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σε πλήρη ισορροπία! Ερωτικά, επαγγελματικά και φίλοι είναι όλα σε τάξη. Έξοδοι, ανεμελιά και ξεσάλωμα. Τέλεια όλα! 
Tip: Μην παραλείπεις την υγεία σου! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα. Σε ότι και αν γίνει εσύ έχεις και ένα plan b. Τόσο προετοιμασμένη. Τα άστρα σε έχουν εκπαιδεύσει. 
Tip: Έχεις μια ασυνήθιστη (για σένα) αισιοδοξία!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα ερωτικά σου δεν προχωράνε. Είναι στάσιμα. Πώς να το κάνουμε; Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Κάνεις λάθος χειρισμούς και δεν το καταλαβαίνεις. 
Tip: Δεν πρέπει κανείς να σε θεωρήσει δεδομένη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην έχεις εμμονή με πράγματα που βλέπεις ότι δεν προχωράνε. Κοίτα μόνο μπροστά και κινήσου με ότι έχεις. Αυτά είναι τα δεδομένα σου, προς το παρόν.
Tip: Μην σκέφτεσαι πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα γιατί θα χάσεις την μπάλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεις νόημα στα ασήμαντα και στα μικρά πράγματα της καθημερινότητάς σου! Επιτέλους! Αρκετά αναλώθηκες σε καταστάσεις που δεν υπήρχε νόημα να ασχοληθείς. 
Tip: Ξεχώρισε τι είναι σημαντικό και φτιάξε μια λίστα με ότι θέλεις να κάνεις μέσα στο ΣΚ!

ΙΧΘΥΣ: Aυτή η θετική διάθεσή σου θα σε σώσει! Είναι κάποιο προαίσθημά σου ή απλά την έχεις δει YOLO; Ό,τι και αν είναι συνέχισέ το! Και θα δεις, είναι σαν να προκαλείς εσύ τα πράγματα να γίνουν όπως θέλεις.
Tip: Το ΣΚ σου θα είναι απίθανο!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!