Ταύροι και Τοξότες move on με πιο γρήγορες κινήσεις!

Καρκίνοι και Ιχθύες ταρακουνηθείτε! Έρχονται μόνο θετικές εξελίξεις!
Ταύροι και Τοξότες move on με πιο γρήγορες κινήσεις!



Τα άστρα είναι σε full δημιουργική κατάσταση. Σε βοηθούν σε ξεκαθαρίσματα και σου δίνουν το boost που χρειάζεσαι για να πας ένα βήμα παρακάτω. 

ΚΡΙΟΣ: Δεν ξέρεις πως να χειριστείς σωστά και λογικά μια επαγγελματική κατάσταση που έχει πάρει την κατιούσα. Ή θα το πάρεις στα σοβαρά ή εγκατέλειψε την φάση.
Tip: Πάρ'το σοβαρά!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις ξεχάσει κάθε έννοια σου. Έχεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον που εξελίσσεται σιγά σιγά όλο και πιο σοβαρά. Και αυτό σε κρατάει σε εγρήγορση. Και θέλεις να προχωρήσεις.
Tip: Do it!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις ξετρελαθεί με την οικογενειακή σου κατάσταση. Δεν χρειάζεσαι τίποτα και κανέναν άλλο. Είσαι focus μόνο σε σοβαρά πράγματα. 
Tip: Ωστόσο κάνεις ένα διάλειμμα και ξεσαλώνεις λίγο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σου έχουν τύχει όλα μαζί. Χάλια οικονομικά, ερωτικά demi. Γενικότερα τίποτα δεν σε ικανοποιεί. Και τι κάνεις γι΄αυτό; Γίνε YOLO!
Tip: Μην δίνεις βάση σε τίποτα!

ΛΕΩΝ: Είσαι σε άλλη φάση. Θέλεις ανεμελιά και ψάχνεις να βρεις την ηρεμία σου. Η φάση είναι cool. Μπες στο κλίμα και απόλαυσε αυτήν ανεξήγητη ηρεμία των άστρων.
Tip: Έχεις την δυνατότητα να εξελιχτείς σε όλα τα επίπεδα. Θέλεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζεις λιτά και απέριττα. Θέλεις να μην έχεις έννοιες και τα έχεις περιορίσει όλα. Το μυαλό σου είναι άδειο από αρνητικές σκέψεις.
Tip: Keep going!

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου. Αλλά και στα ερωτικά σου. Τι θα κάνεις; Απλά ζήσε το μέχρι να καταλήξεις κάπου. 
Tip: Μην πέφτεις στην παγίδα και πιστέψεις λόγια κάποιου από το παρελθόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άφησε μια φορά τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους μια φορά. Μην επέμβεις πουθενά. Θα δεις πως όλα είναι θέμα χρόνου.   
Tip: Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Eίσαι σε πολύ καλό δρόμο. Ή έτσι νομίζεις. Διότι τα βήματα που κάνεις δεν είναι σταθερά και δεν νιώθεις σιγουριά για τις κινήσεις που κάνεις. 
Tip: Είσαι και δεν είσαι ανέμελη. Θα ήθελες όμως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι σε μια φάση επανένταξης. Πρέπει να μπεις στο κλίμα και να την δεις αλλιώς. Γιατί αλλιώς δεν βγαίνει. Θα γυρνάς συνέχεια πίσω και θα αναλώνεσαι στα ίδια και στα ίδια. 
Tip: Κάνε focus σε άλλα πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνεις σχέδια για τις διακοπές σου και έχεις μπει στο mood από τώρα. Τι και αν είσαι στη δουλειά πηγμένη; Εσένα το μυαλό σου ταξιδεύει!
Tip: Μην αφήνεσαι και πολύ στα ερωτικά σου. Κάνε κάτι!

ΙΧΘΥΣ: Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή εξελίσσονται απρόβλεπτα καλά. Ούτε που το φανταζόσουν! Μην εκπλήσσεσαι γιατί σου αξίζει και τα άστρα στο ανταποδίδουν.
Tip: Ζήσε το darling και μην αφήνεις τίποτα αρνητικό να σε επηρεάσει; (Μήπως είναι και συνήθεια απλά;)

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!