Ζυγοί και Ιχθύες μην πιέζετε τις καταστάσεις! Αφεθείτε!

Από όλα έχει η σημερινή ημέρα! Εντάσεις και ξεκαθαρίσματα!
Ζυγοί και Ιχθύες μην πιέζετε τις καταστάσεις! Αφεθείτε!



Το πλανητικό προσκήνιο, όσο κι αν σου κάνει εντύπωση δίνει ευκαιρίες για να ακολουθήσεις νέα μονοπάτια. Βέβαια αν εσύ δεν είσαι σε φάση και προσπερνάς καταστάσεις που μπορούν να σε ωφελήσουν τότε φταις εσύ και όχι τα άστρα.

ΚΡΙΟΣ: Φοβάσαι για το μέλλον σου στα ξαφνικά. Σου φαίνεται αβέβαιο και εσύ θέλεις να αποκτήσεις τον έλεγχο. Κάνε κάτι γι΄αυτό ή σώπασε.
Tip: Δεν υποφέρεται η γκρίνια σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Όλα προχωρούν με σταθερότητα στη ζωή σου. Σε ανησυχούν λίγο τα οικονομικά σου αλλά δεν υπάρχει λόγος γιατί είναι σε καλή κατάσταση. Ειδικότερα αν αποφύγεις τις χωρίς λόγο σπατάλες!
Tip: Μην κλείνεσαι! Έχεις τη δυνατότητα να απελευθερωθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι λίγο ότι να ΄ναι ή μου φαίνεται; Μάλλον είσαι στον κόσμο σου. Πάρε τα χαμπάρια σου γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα που δεν θέλεις και μετά δεν θα μπορείς να το μαζέψεις.
Tip: Δες πως συμπεριφέρεσαι στους άλλους και βγάλε συμπέρασμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ρίχνεις έξω και ξεχνιέσαι για τα καλά. Σε βοηθούν φίλοι και γνωστοί προκειμένου να συνέλθεις. Και σιγά σιγά συνέρχεσαι. Ούτως ή άλλως αυτό που σε απασχολεί δεν είναι κάτι που χρειάζεται άμεση λύση. Ο καιρός θα δείξει. 
Tip: Δώσε βάση στα οικονομικά σου!

ΛΕΩΝ: Δίνεις βάση σε ότι σου λένε οι δικοί σου άνθρωποι. Τα παίρνεις όλα στα σοβαρά και δεν σε πτοεί τίποτα. Απλά εξελίσσεσαι!
Tip: Η επαγγελματική σου πορεία αλλάζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πέφτεις στην παγίδα και λες ναι σε όλους επειδή η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και άλλες προκειμένου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των δικών σου ανθρώπων. 
Tip: Μην σε πιάσει πάλι αυτή η μιζέρια!

ΖΥΓΟΣ: Εν τέλει τα ερωτικά σου σε απογοητεύουν συνέχεια. Και καταλήγεις στο ίδιο συμπέρασμα. Καλύτερα μόνη σου. Τουλάχιστον προς το παρόν.
Tip: Κανόνισε καμιά εξόρμηση με φίλες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γιατί δεν προχωράς παρακάτω και μένεις κολλημένη στα παλιά σκηνικά; Μην κοιτάς πίσω σου και δες τι μπορείς να κάνεις καλύτερο για το μέλλον σου.   
Tip: Ξεκίνα από τα επαγγελματικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που σου λείπει και το διεκδικείς. Το θέμα είναι ότι δεν είσαι σε θέση να παλέψεις γι΄αυτό γιατί δεν έχεις τα κατάλληλα εφόδια. 
Tip: Πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι demi ψυχολογικά. Ξέρεις τι σου φταίει και σου την δίνει που δεν μπορείς να το αλλάξεις. Επίλεξε να κάνεις υπομονή. 
Tip: Δεν έχεις και άλλη επιλογή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι θέλεις σαν τρελή να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. Το τι θα κάνεις είναι άλλο θέμα. Το αν θα φύγεις για καμιά απόδραση εξαρτάται από το πως θα χειριστείς τα οικονομικά σου αυτό το διάστημα.
Tip: Πέρνα καλά με φίλους!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι demi. Μάλλον κάποιος σε μάτιασε. Μην ανησυχείς τα ερωτικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Εκεί που πρέπει να δώσεις βάση είναι στα επαγγελματικά σου. Διότι εκεί χρειάζεσαι ένα μικρό boost!
Tip: Κάνε έξυπνες κινήσεις. 

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!