Υδροχόοι μείνετε χαλαροί με τις εξελίξεις!

Το τρίπτυχο της ημέρας είναι love, suspence και ρομαντισμός!
Υδροχόοι μείνετε χαλαροί με τις εξελίξεις!



Τα άστρα φέρνουν στο προσκήνιο έρωτες, suspence, ρομαντισμό! Τι καλύτερο στα μέσα του καλοκαιριού από το να νιώσεις λίγο ανεμελιά και να έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι μακρυά από προβλήματα; Απόλαυσε τα καλά που σου φέρνουν τα άστρα!

ΚΡΙΟΣ: Προβληματίζεσαι με πράγματα που δεν χρειάζεται να δίνεις καν βάση. Γιατί αναλώνεσαι χωρίς λόγο; Κάνε focus εκεί που πρέπει. Τα επαγγελματικά σου είναι οκ!
Tip: Μην γκρινιάζεις για τα ερωτικά σου είναι μια χαρά!

ΤΑΥΡΟΣ: Τα ερωτικά σου είναι στα καλύτερά τους. Κι εσύ έχεις πάρει αέρα. Σου χρειαζόταν όλο αυτό άλλωστε. Όλο το χειμώνα ήσουν πεσμένη χωρίς λόγο. Αφέσου στις εξελίξεις!
Tip: Άφησε το παρελθόν σου και απελευθερώσου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εντάξει δεν είσαι και στα καλύτερά σου! Αλλά την παλεύεις. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο άλλωστε. Δέσε τα χέρια σου και περίμενε τις εξελίξεις να δείξουν τι θα απογίνεις! Lol!
Tip: Πρέπει να ρίξεις την κατάσταση λίγο στην πλάκα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ρίχνεις έξω, ψωνίζεις, ανανεώνεσαι! Αυτό που θέλεις είναι να είσαι ανέμελη και να μην έχεις ούτε μία έννοια. Δεν είσαι σε φάση για τίποτα αρνητικό. 
Tip: Απίθανο αλλά όχι και πολύ μακρινό σκεπτικό!

ΛΕΩΝ: Καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι πρέπει να κάνεις πράγματα για σένα πρώτα και μετά για τους υπόλοιπους. Δεν θέλεις να αναμειχτείς και να μπλεχτείς με άλλα θέματα.
Tip: Δεν θέλεις να προβληματιστείς διόλου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά σου ζητήματα σου φέρνουν μπελάδες αλλά εσύ κατά ένα περίεργο λόγο είσαι ψύχραιμη και δεν κάνεις αρνητικές σκέψεις. Φτου φτου!
Tip: Συνέχισε έτσι. Μην φέρνεις την καταστροφή!

ΖΥΓΟΣ: Ζυγίζεις τα πράγματα και σε συνεπαίρνει το συναίσθημα. Θέλεις εκεί να είσαι καλά και γι΄αυτό και επιλέγεις με κριτήριο το συναίσθημα. Αφήνεις την λογική στην άκρη.
Tip: Κάνε ότι σε ευχαριστεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις απωθημένα και θέλεις να τα κάνεις όλα. Ό,τι δεν έχεις κάνει όλο τον χειμώνα θέλεις να τα πραγματοποιήσεις τώρα. Ηρέμησε γιατί δεν σε βλέπω καλά.  
Tip: Είσαι έξαλλη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κανονίζεις τις διακοπές σου και γενικότερα προσπαθείς να είσαι όσο πιο YOLO γίνεται. Όμως κάτι σε χαλάει και σε σταματάει. 
Tip: Ίσως τα άστατα ερωτικά σου φταίνε για όλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για έναν περίεργο λόγο εσύ είσαι πολύ καλά. Παρόλο που οι καταστάσεις δεν στο επιτρέπουν εσύ προχωράς και είσαι αλώβητη.
Tip: Έχεις βρει τον εαυτό σου και αυτό σε βοηθάει full!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν διότι τα οικονομικά σου ζητήματα σε έχουν αναγκάσει. Δεν είναι και στα καλύτερά τους. Χρειάζονται ένα boost asap!
Tip: Κάνε κάτι και μην γκρινιάζεις!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι στα πάνω σου, είσαι στα ωραία σου. Κι ας είναι τα επαγγελματικά σου σε μια τρέλα. Κι ας μην ξέρεις τι σου γίνεται γενικά. Ο έρωτας σου έχει πάρει τα μυαλά!
Tip: Έχεις το boost που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις όπως πρέπει. 

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!