Toξότες και Υδροχόοι αυτή η (ερωτική) περίοδος είναι ανατρεπτική!

Ρήξεις, νευρικότητα και εμμονές
Toξότες και Υδροχόοι αυτή η (ερωτική) περίοδος είναι ανατρεπτική!



Δελτίο έκτακτων αστρολογικών φαινομένων εκδίδουν αυτή την εβδομάδα οι ουρανο-πλουτώνιες όψεις με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη, λίγο προτού η τελευταία μπει στον Λέοντα, στις 12/07. Ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις/συνεργασίες, χωρισμοί, οικονομικά σκαμπανεβάσματα, αλλά και εμμονές, καχυποψία, κοντρόλ, νευρικότητα, νοητικό μπλοκάρισμα. Επιστράτευσε χιούμορ, ευελιξία, εξυπνάδα. Εισπνοή, εκπνοή.

ΚΡΙΟΣ
Με τόση κινητικότητα στο σπίτι και στην οικογένεια, χτυπημένη από τους πλανήτες του ξαφνικού και της μεταμόρφωσης, καταλαβαίνεις ότι η κατάσταση δεν σηκώνει ημίμετρα. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, αυτό ισχύει και για τα επαγγελματικά. Πάμε άλλη μία: «Αναγεννιέμαι, άρα υπάρχω».

Tip: Πολύ άγχος, πολλά πάθη, πολλές συγκρούσεις. Όλα σε υπερθετικό βαθμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο τρόπος που επικοινωνείς, που σκέφτεσαι, που αρθρώνεις λόγο, που κινείσαι στο περιβάλλον σου, που βλέπεις τη ζωή, ζητά επιτακτικά αλλαγή. Θυμήσου: το Σύμπαν αντιπαθεί την αδράνεια. Αντιθέτως, αγαπά την εξέλιξη. Όποιος ευθυγραμμίζεται με αυτήν δεν έχει τίποτα να φοβάται...

Tip: Κάτι οι αϋπνίες, κάτι το παρελθόν που σε κρατά σε εγρήγορση, τι, πολύ θέλει;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εντάξει, αυτό που συμβαίνει στο πορτοφόλι σου δεν υπάρχει. Η μία κεραμίδα πίσω απ’ την άλλη, Εφορία, τράπεζες, ένα «πάρε κόσμε» που ματώνει τσέπη, αλλά και το αίσθημα ασφάλειας. Η κατάσταση σηκώνει «σκάψιμο». Και αναζήτηση κινήτρων πίσω από κάθε ανεπάρκεια, τραύμα, έλλειμμα. 

Tip: Άγχος για τη δουλειά, απομάκρυνση από φίλους. Προσοχή στην υγεία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παιχνίδι παίζεται στο δικό σου γήπεδο, με όλες τις όψεις εκπορευόμενες από την πολυαστρία στο δικό σου ζώδιο. Για μία ακόμα φορά, σύντροφος, συνεργάτες, επαγγελματική ζωή και δημόσια εικόνα μπαίνουν στο στόχαστρο Ουρανού και Πλούτωνα. Το απόστημα που κακοφορμίζει πρέπει να σπάσει, λένε οι συμπαντικοί γίγαντες. Πώς είπατε;

Tip: Νέοι έρωτες, εξωστρέφεια, δημιουργικότητα, παράλληλα. 

ΛΕΩΝ
Πριν και μετά. Αυτό είναι το μότο σου. Καθώς πόρτες και κεφάλαια ζωής κλείνουν αμετάκλητα, η κοσμοθεωρία σου πατάει σιγά-σιγά σε νέα θεμέλια. Ξαφνικά γεγονότα ή κρίσεις στη δουλειά και θέματα υγείας σού υπενθυμίζουν πως η περιβόητη κάθαρση δεν έχει τελειώσει ακόμα. 

Tip: Άγχος για το σπίτι και τους δικούς σου. Πόλεμος συναισθηματικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο φιλικός σου κύκλος είναι το σημείο αναφοράς αυτές τις μέρες. Πέραν τούτου, ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις ή ψυχικές μεταπτώσεις σε βάζουν σε κατάσταση αλάρμ. Απ’ την άλλη, ο παντοδύναμος θεός του κάτω κόσμου έχει βαλθεί να μεταμορφώσει ερωτικά, σχέσεις με παιδιά, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση. 

Tip: Προσοχή στο τιμόνι. Βιασύνη και νεύρα. Πολλά νεύρα. Προκαλείς λεκτικά.

ΖΥΓΟΣ
Τα πιο κομβικά κομμάτια του ωροσκοπίου σου φιτιλιάζουν Ουρανό και Πλούτωνα, οπότε βάστα γερά. Σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες μπαίνουν στον πάγο ή διαλύονται. Στο σπίτι η κατάσταση σε ρίχνει στα βαθιά. Και έχεις και τον Άρη να σε αγχώνει με τα οικονομικά. Ουφ!

Tip: Επάγγελμα και δημόσια εικόνα επίσης στο επίκεντρο. Ε, δεν έμεινε και τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απότομες αλλαγές στη δουλειά, ανατροπές στα καθημερινά, θέματα υγείας που ίσως προκύπτουν ξαφνικά, αναστατώνουν για μία ακόμα φορά τη ζωή σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας παλεύει να ξεριζώσει ό,τι δεν εξυπηρετεί πια την εξέλιξή σου. Ειδικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και μιλάς.

Tip: O Άρης στο ζώδιό σου αβαντάρει σε νέους στόχους, δράση, θυμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη λες και ζοφερή αυτή την περίοδο, ας μη γελιόμαστε. Πέρα από τη γενική μαυρίλα, έχεις έναν Ουρανό ν’ ανατρέπει ερωτική ζωή, σχέση με παιδιά, το δικαίωμα στη χαρά και τη δημιουργία. Και απ’ την άλλη, ο Πλούτωνας να σφυροκοπά οικονομικά και αίσθημα ασφάλειας. Κουράγιο!

Tip: Μέσα στο «καζάνι» βράζουν τα πάντα: θυμός, απωθημένα, μετανιώματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κλείνεις το καρέ των παρορμητικών ζωδίων, Αιγόκερε, και όπως και οι «συνάδελφοι συμπάσχοντες», Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, περνάς τα ζόρια σου. Κυρίως με το έτερον ήμισυ, τους συνεργάτες, τους κολλητούς, αλλά και με την αστάθεια σε σπίτι και οικογένεια. Ρήξεις, απομάκρυνση, «πάγωμα». 

Tip: Ξεκινήματα διαδικτυακά ή συλλογικά. Νέα σχέδια. Λογομαχίες με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Πρέπει να βρεις νέο τρόπο να επικοινωνείς και να σκέφτεσαι» λέει ο Ουρανός. «Πρέπει να κλείσεις άπαξ διά παντός τις βαριές καρμικές πόρτες που σε χωρίζουν από το παρελθόν» ορίζει ο Πλούτωνας. Ε, δεν το λες και εύκολη δουλειά. Επαγγελματικά ξεκινήματα, δράση, πρωτοβουλίες. 

Tip: Πυκνή καθημερινότητα, παραγωγικότητα, ενασχόληση με υγεία/διατροφή.

ΙΧΘΥΕΣ
Έκτακτα έξοδα, χρήματα μέσα από την τεχνολογία/ίντερνετ, εναλλακτικές πηγές εσόδων; Το σίγουρο είναι ότι κάτι αλλάζει στις αξίες σου (άλλωστε και το χρήμα είναι μία) και στο τι εκτιμάς περισσότερο. Ταυτόχρονα, ο Πλούτωνας περνά από δοκιμασίες φιλίες, ομάδες, παρέες. Για να ξεσκαρτάρει. Πάντα.

Tip: Ταξίδια, νέα αντικείμενα σπουδών. Προσοχή στον φανατισμό.

Από την Αγγελική Βλαχιώτη (aggeliki77@hotmail.com)

ΠΗΓΗ: περιοδικό DownTown