Λέοντες ακολουθήστε το ένστικτό σας!

Ζυγοί και Ιχθύες μην δίνετε βάση σε τίποτα! Αναζητήστε την σταθερότητα!



Τα άστρα σου δίνουν την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείς. Ξεκίνα από τα βασικά. Τι είναι αυτό που σε απασχολεί; Τα οικονομικά σου, τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά; Ό,τι προέχει αυτό και πρέπει να κάνεις.

ΚΡΙΟΣ: Tα πράγματα είναι demi. Ασχολείσαι πιο πολύ με τα προσωπικά σου, από τα οποία και παίρνεις ενέργεια. Η δουλειά σου έχει γίνει πολύ κουραστική και γι΄αυτό και ξεδίνεις σε άλλα.
Tip: Βρες δημιουργικά πράγματα να κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είσαι για πολλά πολλά και θέλεις να δώσεις αυτό το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μην ανησυχείς το μήνυμα ελήφθη. Όμως, είσαι σίγουρη γι΄αυτό; 
Tip: Δεν ξέρεις τι θέλεις ρε φίλη. Γι΄αυτό μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να διώξουν πρόσωπα από κοντά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά σου είναι σε φάση περίεργη. Κρατήσου και μην κάνεις σπατάλες. Μόνο τα απαραίτητα. 
Tip: Κάνε υπομονή, έρχονται ευκαιρίες στα εργασιακά θέματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι του τρελού. Δεν ξέρεις που να εστιάσεις. Ξέρεις κάτι; Κάνε αντίστροφη τακτική. Αφέσου στις εξελίξεις και μην δίνεις σημασία σε όλα.
Tip: Μείνε ουδέτερη και γίνε παρτάκι.

ΛΕΩΝ: Θέλεις να ξεφύγεις από όλους και από όλα. Και αυτό κάνεις. Δεν πιέζεσαι για κανέναν. Δίνεις extra βάση στην δουλειά σου και όλα γίνονται με τον δικό σου τρόπο.
Tip: Είναι να μην πάρεις κάτι απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθεις μια απελευθέρωση στα ξαφνικά και το εκμεταλλεύεσαι. Κάνεις πράγματα για τους άλλους και μετά δεν τους τα χτυπάς. Έτσι θα σε εκτιμήσουν περισσότερο οι δικοί σου άνθρωποι.
Tip: Φέρσου έξυπνα στις καταστάσεις!

ΖΥΓΟΣ: Κάνε κάτι για να σου αλλάξει η διάθεση. Βρες έναν τρόπο να ανανεωθείς και να διασκεδάσεις. Το μόνο που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι ο εαυτός σου.
Tip: Και να είσαι δίπλα σε φίλους που είστε στην ίδια φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από πίεση. Γι΄αυτό και αναζητάς την ελευθερία σου. Kάνε ότι νομίζεις. Βάλε όρια στους γύρω σου. 
Tip: Μην δίνεις δικαίωμα για σχολιασμό! Ξέρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζήσε! Αυτό είναι το μότο της ημέρας. Αντίδρασε αυθόρμητα και μην σε νοιάζει τίποτα. Όλα είναι συναισθήματα και αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Πρέπει να το ξέρεις αυτό. 
Tip: Μην σκέφτεσαι τα πράγματα τόσο πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απομακρύνσου από τους τοξικούς ανθρώπους. Αυτό το διάστημα ειδικότερα, πρέπει να συναναστρέφεσαι με θετικούς ανθρώπους. Aν δεν είσαι εσύ καλά, τότε δεν θα μπορείς να βοηθήσεις κανέναν.
Tip: Κάνε ότι σε ευχαριστεί και βγες από την πλάνη που βρίσκεσαι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να προσέξεις πολύ πως θα χειριστείς τα πράγματα από εδώ και στο εξής. Ό,τι κάνεις θα πρέπει να το έχεις σκεφτεί εκατό φορές καλά, χωρίς υπεβολή.  
Tip: Μην είσαι παρτάκι, δεν θα σε βγάλει πουθενά!

ΙΧΘΥΣ: Μείνε ουδέτερη στις εξελίξεις. Μην κάνεις τίποτα. Και μην ασχολείσαι με κανέναν. Ό,τι έρθει θα γίνει από μόνο του. Μην σε πιάνει η τρέλα να τα κάνεις όλα τώρα.
Tip: Τα άστρα θα σε επιβραβεύσουν για την υπομονή που έχεις δείξει έως τώρα στις καταστάσεις!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!