Ιχθύες τα προσωπικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο!

Tαύροι και Υδροχόοι μην μένετε με σταυρωμένα τα χέρια!
Ιχθύες τα προσωπικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο!



Τα άστρα είναι ουδέτερα. Περιμένουν από σένα πως θα αντιμετωπίσεις τα πράγματα. Γι΄αυτό και οι κινήσεις σου πρέπει να είναι ουδέτερες και σταθερές. Πάνω από όλα πρέπει να έχεις ψυχραιμία. Κινήσου με γνώμονα αυτό το χαρακτηριστικό!

ΚΡΙΟΣ: Αναζητάς και κάνεις πράγματα που θα σε φέρουν στο προσκήνιο και πάλι. Το έχεις βάλεις σκοπό να εντυπωσιάζεις με ότι κι αν κάνεις.
Tip: Δεν θέλεις τα μέτρια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το mood σου είναι περίεργο. Θέλεις και δεν θέλεις. Θέλεις και δέσμευση και καλοπέραση και ανεμελιά και ελευθερία. Επειδή δεν μπορείς να τα έχεις όλα κάνε κάτι για να ισορροπήσεις λίγο τα συναισθήματά σου. 
Tip: Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρα-είσαι ανέμελη αλλά δεν σε νοιάζει. Απλά το ζεις. Και καλά κάνεις. Ό,τι δυσάρεστο είναι να έρθει ούτως ή άλλως θα γίνει οπότε πάρε το χρόνο σου μέχρι τότε.
Tip: Μην παίρνεις τίποτα για δεδομένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις έλλειψη αυτοπεποίθησης και ζητάς επιβεβαίωση. Δεν θα σου βγει σε καλό όλη αυτή η τακτική. Γι΄αυτό άλλαξε λίγο τα πλάνα σου.
Tip: Άνοιξε τους ορίζοντές σου!

ΛΕΩΝ: Αντιδράς λες και σε χτύπησε κεραυνός. Κάνεις στροφή στις σκέψεις σου και αλλάζεις τακτική. Διεκδικείς τα πράγματα με τον δικό σου μοναδικο τρόπο.  
Tip: Ζήτα ό,τι σου ανήκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις διάφορα μέσα στο κεφάλι σου και δεν μπορείς να τα εξωτερικεύσεις. Κάνε μια προσπάθεια ωστόσο. Ακόμα και αν αποτύχεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα. 
Tip: Λάβε θέση για να πάρεις την πρωτιά!

ΖΥΓΟΣ: Βγάλε πρόγραμμα για τις ημέρες που έρχονται. Κάνε ότι σε ευχαριστεί γενικότερα. Μάζεψε φίλους που σου φτιάχνουν την διάθεση και κάνε μόνο θετικά πράγματα.
Tip: Έλεγξε τις αρνητικές σου σκέψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα θέλεις όλα δικά σου τελικά. Αποφάσισες πως δεν θέλεις να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που σου χαλάνε την διάθεση. Απομακρύνεσαι από τοξικές καταστάσεις.
Tip: Κοιτάς μόνο το πως θα ευχαριστηθείς εσύ!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαφνικά αναζητάς την σταθερότητα και την σιγουριά. Αντιδράς με μελετημένες κινήσεις και προσπαθείς να μπεις στο mood μιας σχέσης. Προσπάθησε περισσότερο.
Tip: Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνεις-παίρνεις! Αυτό είναι το μότο της ημέρας. Δεν κάνεις τίποτα αν δεν σιγουρευτείς ότι δεν θα σου γυρίσει πίσω. Αρκετά την έπαθες.
Tip: Καιρός να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και μόνο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι μονίμως σε εγρήγορση! Το σασπενς κυλάει στο αίμα σου. Δεν λες να κάνεις κάτι διαφορετικό για να βγεις από την ρουτίνα σου. 
Tip: Η κυκλοθυμία σου είναι στο ζενίθ!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις κλειστεί στο καβούκι σου και δεν είσαι για πολλά πολλά. Δεν δίνεις περιθώρια για παιχνιδάκια. Ψάχνεις σταθερότητα και έχεις πεισμώσει μέχρι να την βρεις.
Tip: Δεν σε νοιάζει τίποτα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!