Κριέ πάρε τον χρόνο σου, Σκορπιέ όλα αλλάζουν απότομα!

Το πλανητικό σκηνικό συνιστά... ψυχραιμία!
Κριέ πάρε τον χρόνο σου, Σκορπιέ όλα αλλάζουν απότομα!



Τι μας περιμένει σήμερα;

Κριός

Οι μέχρι τώρα παράμετροι στην ζωή σου, δεν σε κάνουν ευτυχισμένο Κριέ. Υπάρχει ωστόσο λύση την οποία θα ψάξεις να βρεις με την αρχή να γίνεται από εσένα. Υπάρχουν αποκαλύψεις που πρέπει να κάνεις και όσοι αξίζουν θα μείνουν κοντά σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να παρατηρήσεις με την ησυχία σου τα γεγονότα!

Ταύρος

Μια νέα ευκαιρία θα σε περιμένει σήμερα Ταύρε. Μπορεί ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα, να έρθει η ευκαιρία που περιμένεις αλλά μην βιαστείς να πεις «ναι» στο οτιδήποτε. Ο λόγος είναι πως θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Πριν δεσμευτείς για το παραμικρό, τσέκαρε πρώτα αν όλα είναι όπως φαίνονται. Μην δείχνεις εμπιστοσύνη με τη μια…

Δίδυμος

Νέες επικοινωνίες στον ορίζοντα. Το καλύτερό σου δηλαδή Διδυμάκι. Μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ένα πρόσωπο αλλά μην ανησυχείς. Όλα τα χαρτιά σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ανοίγουν.  Νέες πόρτες θα δεις να ανοίγονται και οι πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα φανούν πολύ πιο χρήσιμες από όσο πίστευες…

Καρκίνος        

Μια φιλία ξαφνικά εξελίσσεται πολύ πιο διαφορετικά από όσο πίστευες Καρκίνε. Βλέπεις σε αυτό το πρόσωπα χαρακτηριστικά που δεν είχες δει πριν και το αποτέλεσμα είναι να ερωτευτείς. Μην αγνοήσεις τα σημάδια. Πλησίασε με προσοχή και θα δεις πως όλα ξαφνικά θα αλλάξουν ανάμεσά σας προς το πολύ καλύτερο!

Λέων

Πολλά προβλήματα είναι στο μυαλό σου Λιονταράκι. Όλη αυτή η κατάσταση σε έχει οδηγήσει στο άγχος και μόνο για καλό σου δεν είναι αυτό. Τι λένε τα άστρα; Να φτιάξεις ξανά τα πλάνα σου και θα δεις ως δια μαγείας πως πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, οπότε… cool!

Παρθένος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον σύντροφό σου Παρθένε, θα είναι η αιτία να αλλάξουν πολλά στην σχέση σου. Νέοι μέθοδοι δουλειάς θα μπουν στο… μικροσκόπιό σου ωστόσο θα δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται. Άλλες ιδέες πρακτικές μπορεί να σε ξελασπώσουν από προβλήματα της καθημερινότητας.

Ζυγός         

Η πολύ σκληρή δουλειά φέρνει επιτέλους αποτελέσματα Ζυγέ και η τσέπη σου γεμίζει. Μην σου κάνει καμία έκπληξη αν σήμερα πάρεις και τα εύσημα από τον εργοδότη σου καθώς είσαι σε μια δημιουργική φάση. Θα νιώσεις… γεμάτος και σου αξίζει ένα δωράκι για τον εαυτό σου, οπότε τρέξε στα μαγαζιά για να το γιορτάσεις!

Σκορπιός

Όταν όλα είναι σε ηρεμία, εσύ νιώθεις Σκορπιέ την επιθυμία να κάνεις κάτι παρακινδυνευμένο. Σήμερα ειδικά θα αναζητήσεις τις ραγδαίες αλλαγές, κάτι που παλαιότερα θα σε τρόμαζε. Μην βιαστείς, σκέψου το λίγο ακόμα, αλλά ξέρουμε όλοι πως είσαι λίγο… αγύριστο κεφάλι και δεν θα κάνεις πίσω. Οπότε ακολούθα την καρδιά σου!

Τοξότης

Μπορείς να μην είσαι και πολύ στα… πάνω σου Τοξότη αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα θα κάνεις την εξαίρεση. Θα προσπαθήσεις βασικά να αλλάξεις αυτή την μουντίλα της καθημερινότητας και θα τα καταφέρεις. Για ψώνια θα πας; Θα συναντήσεις τον έρωτά σου; Ό,τι και αν κάνεις στο τέλος της ημέρας θα χαμογελάσεις!

Αιγόκερως

Τα πάντα σήμερα για σένα Αιγόκερε θα έχουν σχέση με το χρήμα. Θα αναζητήσεις πηγές εισοδήματος καθώς βλέπεις την τσέπη σου να αδειάζει και αγχώνεσαι. Είναι καλή εποχή να βάλεις ξανά τα οικονομικά σε μια νέα βάση, οπότε θα δεις πως στο τέλος θα την βρεις την άκρη. Εξάλλου είσαι και ο πιο πειθαρχημένος του ζωδιακού…

Υδροχόος

Νέες ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και ένας ορίζοντας για σένα γεμάτος ελπίδα. Αλλά Υδροχόε πρόσεχε! Μέτρα σωστά πριν αποφασίσεις γιατί έχεις μια τάση να αυταπατάσαι. Πάρε τα απαραίτητα ρίσκα, αλλά κράτα και ένα άσσο στο μανίκι σου. Έτσι βρε παιδί μου, για κάθε ενδεχόμενο λέμε..

Ιχθύες

Μηνύματα, τηλέφωνα, mail και γενικά φουλ της επικοινωνίας έχει η μέρα σήμερα για σένα αγαπημένο Ψαράκι. Μέσα σε όλα αυτά μπορεί να βγάλεις και κάτι σπουδαίο. Άφησε τις… κεραίες σου ανοιχτές για να εντοπίσεις σημαντικές πληροφορίες που με την σειρά τους θα σε οδηγήσουν σε μονοπάτια που θες!