Zώδια: Ζυγοί και Ιχθύες μην αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν

Τα άστρα κάνουν support στα ζώδια του νερού!
Zώδια: Ζυγοί και Ιχθύες μην αφήσετε τις ευκαιρίες να φύγουν



Η νέα εβδομάδα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Δεν πρέπει να σου λείπει ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα. Aυτά τα δύο χαρακτηριστικά θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα ηνία και να πετύχεις ότι έχεις βάλει στόχο.

 

KΡΙΟΣ: Η εβδομάδα σου ξεκινάει δυναμικά. Θέτεις νέους στόχους και κάνεις αναδιάρθρωση στα ερωτικά σου. Δεν σου βγαίνει σε καλό πια αυτή η cool προσέγγιση που είχες και σκέφτεσαι διαφορετικά και πιο τυπικά, όπως αρμόζει η περίσταση.Τip: Να πάρεις τα πράγματα πιο σοβαρά.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις την ευκαιρία να ανακάμψεις και να κάνεις restart. Και αυτή τη φορά τίποτα δεν θα σου σταθεί εμπόδιο. Keep going!Tip: Τα ερωτικά σου βρίσκονται στο peak!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βλέπεις τα επαγγελματικά σου από άλλη σκοπιά και είσαι ικανή να διακρίνεις τα λάθη σου και να τα διορθώσεις. Πας μπροστά αρκεί να μην κοιτάξεις πίσω.Tip: Τα οικονομικά σου χρειάζονται ένα boost!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δίνεις βάση στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Ανακτάς τις δυνάμεις σου και δεν σε σταματά τίποτα. Στα ερωτικά βρίσκεις την ισορροπία σου.Tip: Μην δίνεις βάση στις λεπτομέρειες!

ΛΕΩΝ: Κάποιες στιγμές το μυαλό σου τρέχει πιο γρήγορα από τι πρέπει. Αυτό το προτέρημά σου πρέπει να το εκμεταλλευτείς.Tip: Μην αφήσεις καμία ευκαιρία να διαφύγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου αλλά πιο πολύ με τους άλλους. Μην είσαι τόσο επικριτική γιατί αυτό σε κάνει άδικη.Tip: Πριν αντιδράσεις μέτρα από μέσα σου μέχρι το 10.

ΖΥΓΟΣ: Όλο κάτι γίνεται και δεν είσαι ευχαριστημένη. Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να δεις εσύ τι κάνεις λάθος, πριν κατηγορήσεις πάλι κάποιον άλλο.Tip: Δεν κυβερνάς τον κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα σκέφτεσαι πιο πολύ από τι πρέπει τα πράγματα και δεν σου βγαίνει σε καλό. Ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις την οπτική σου και να την προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα.Tip: Όπως και να έχει,η τσέπη σου γεμίζει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθεις ένα μπέρδεμα όσον αφορά τα ερωτικά σου. Δεν θέλεις, αλλά το μυαλό σου γυρνάει πάλι στα παλιά. Να βάλεις στο μυαλό σου ότι για κάποιο λόγο ανατρέχεις στο παρελθόν.Tip: Προσπάθησε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σου λείπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά σου παρουσιάζουν ανοδική πορεία. Τα ερωτικά θέματα όμως έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους. Μην δίνεις σημασία. Μπόρα είναι θα περάσει.Tip: Απόφυγε τους μίζερους ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώθεις χαμένη στο διάστημα. Δεν ξέρεις που να εστιάσεις αλλά δεν σε πειράζει κιόλας. Έχεις αποφασίσει ότι θα είσαι στο επίκεντρο και όλα σου βγαίνουν αβίαστα.Tip: Πράξε όπως σκέφτεσαι.

ΙΧΘΥΣ: Ό,τι κι αν γίνεται στη ζωή σου, σε οποιοδήποτε τομέα σε επηρεάζει ελαφρώς αρνητικά. Διαχειρίζεσαι τα πράγματα με μια δύναμη και ψυχραιμία που δεν συνηθίζεις να έχεις.Tip: Έχεις αλλάξει στάση και δεν σε πτοεί τίποτα.

Photo credit: Annie Spratt@anniesprat