Ζώδια: Κριοί και Παρθένοι είστε στα πάνω σας!

Τι μας ξημερώνει η Τρίτη αστρολογικά;



 Τα άστρα είναι στα high τους και μοιράζουν θετική ενέργεια και ευκαιρίες. Είσαι σε φάση να τις εκμπεταλλευτείς; Αν ναι, τότε ό,τι κάνεις θα σου αποδώσει καρπούς. Αν όχι, τότε κάνε υπομονή.

 

KΡΙΟΣ: Iσορροπία. Είναι η λέξη κλειδί για μια πιο ομαλή καθημερινότητα. Από εσένα ξεκινούν και σταματούν όλα. Είναι στο μυαλό σου η λύση. Ανακάλυψε μέσα σου! Τip: Σταμάτα να κάνεις ότι δεν σου αρέσει.Μην πιέζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό το διάστημα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω την υγεία σου. Κοίτα τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις ανάγκες του. Tip: Γίνε και λίγο παρτάκι!

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθεις ότι έχεις κλειστεί στο καβούκι σου και προσπαθείς να βρεις τρόπο να ελευθερωθείς. Αυτή η σκέψη σου είναι και η λύση που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο που νιώθεις. Tip: Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρε το χρόνο σου πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Σκέψου πριν δράσεις. Ασχολήσου με πράγματα που μπορούν να σε εξελίσξουν και να σε πάνε παρακάτω.Tip: Ξεκίνα ένα νέο hobby!

ΛΕΩΝ: Είσαι σε περίεργη φάση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Με αποτέλεσμα να ακούς σχόλια που δεν σου αρέσουν. Αλλά αντί να τα ακούς και να σε παίρνει από κάτω μήπως να δεις μήπως μέσα σε αυτά υπάρχει μια δόση αλήθειας; Tip: Αναθεώρησε τα πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάθεσαι και ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία. Ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα από μια πιο απλή οπτική και θα δεις πως όλα τα προβλήματα μπορούν να βρουν τη λύση τους! Tip:Πέρνα περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου.

 ΖΥΓΟΣ: Ζύγισε τις καταστάσεις και θα δεις πως όλα είναι υπερ σου. Απόλαυσε αυτή την ελευθερία κινήσεων που σου δίνει το σύμπαν.Tip: Μην γκρινιάζεις χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πήρες απόφαση πως θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα που δεν σου πήγαιναν όπως ήθελες. Κάνεις ανασύσταση δυνάμεων και απελευθερώνεις την αρνητική ενέργεια από τη ζωή σου.Tip: Ένας νέος έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Είσαι έτοιμη να τον δεχτείς και να μην τα κάνεις μαντάρα;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενώ προχωράς όλο κάτι γίνεται και σε τραβάει πίσω. Γύρνα πίσω και λύσε ότι πρέπει. Αυτό θα σε απελευθερώσει και θα σε πάει κατευθείαν στον στόχο σου. Tip: Η τύχη είναι με το μέρος σου!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε μονόδρομο. Πρέπει να αλλάξεις πορεία γιατί δεν το πας καλά. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και έπειτα πάρε αποφάσεις! Tip: Κάνε δημιουργικά πράγματα, για να σου αλλάξει η διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι το λεγόμενο free spirit και δεν θα αλλάξει ποτέ. Συνεχίζεις να εκπλήσσεις τους γύρω σου και έτσι την βγάζεις «καθαρή» πάντα.Tip: Συνέχισε αυτή την τακτική!

ΙΧΘΥΣ: Μην πτοείσαι για τίποτα. Η χρονιά το λέει ξεκάθαρα. Είσαι από τους ευνοούμενους του 2019. Τι θα κάνεις γι’ αυτό; Θα κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια ή θα πάρεις τα ηνία;Tip: Κάνε πράγματα μόνο για σένα!

Photo: Glen Carrie on unsplash