Ταύροι και Τοξότες μην σας νοιάζει τίποτα! Όλα είναι υπέρ σας!

Η μέρα σε παρακινεί να κάνεις νέα ξεκινήματα!
Ταύροι και Τοξότες μην σας νοιάζει τίποτα! Όλα είναι υπέρ σας!



Τα άστρα σου ανοίγουν τον δρόμο για νέα πράγματα. Αλλά όλα εξαρτώνται από σένα. Αν είσαι σε φάση να το εκμεταλλευτείς τότε θα γίνουν πράγματα που δεν θα το φαντάζοσουν! Χωρίς καμία υπερβολή κινήσου προς όφελός σου!

 

KΡΙΟΣ: Η μέρα σου ξεκινάει με θετική διάθεση. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις νέα πράγματα, πιο δημιουργικά. Έχεις αποφασίσει να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να γίνεις πιο ευέλικτη. Τip: Κράτα και μια πισινή!

 ΤΑΥΡΟΣ: Σε έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία και θέλεις να ξοδέψεις ότι οικονομίες έχεις κάνει έως τώρα. Κρατήσου λίγο, γιατί έρχονται και πιο δύσκολες μέρες. Tip: Κάνε focus μόνο στα σοβαρά ζητήματα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι σε φάση που δεν ξέρεις τι νιώθεις. Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και πώς να το κάνεις. Γενικά είσαι χαμένη και δεν μπορείς να εστιάσεις εκεί που θέλεις. Tip: Γιατί δεν κανονίζεις καμιά εκδρομή με φίλους;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις εξαφανιστεί από τους φίλους σου γιατί ο έρωτας σε έχει συνεπάρει. Μην τα δίνεις όλα εκεί γιατί μπορεί να την πατήσεις πάλι. Tip: Κάνε focus στα επαγγελματικά σου.

ΛΕΩΝ: Σε έχει πιάσει εγωισμός και δεν βλέπεις μπροστά σου. Αν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις θα  χάσεις ανθρώπους από τη ζωή σου και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα μετά. Tip: Μην ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι μπερδεμένη και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Θέλεις ένα γερό break, προκειμένου να συνέλεθεις. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι. Tip: Πάρε δύναμη από τους φίλους σου.

 ΖΥΓΟΣ: Μια δύναμη σε τραβάει προς τα πίσω και προς τα κάτω. Μην κοιτάς πίσω. Προχωρά μπροστά και βρες τρόπους να ανέβεις ψυχολογικά. Τι είναι αυτό που σε φτιάχνει; Αυτό κάνε! Tip: Έχεις περάσει και χειρότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην παίρνεις αποφάσεις βιαστικά. Σκέψου δυο και τρεις φορές πριν δράσεις. Το σύμπαν δεν συγχωρεί πια. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να σου έχουν γίνει μάθημα.  Tip: Κάνε μια ανασκόπηση στο παρελθόν σου και βρες τι πρέπει να κάνεις σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν το έχεις ρίξει απλά έξω. Εσύ του έχεις δώσει να καταλάβει. Η νέα χρονιά σε έχει βρει έξαλλη. Και καλά κάνεις. Αφού όλα πάνε όπως πρέπει στην ζωή σου. Tip: Μην κάνεις ότι έχεις ξεχάσει το παρελθόν σου. 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όλο και κάτι πάει να φτιάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Και έτσι παίρνεις την ανάσα αισιοδοξίας που τόσο καιρό χρειαζόσουν. Μην πάρεις το boost χωρίς να το εκμεταλλευτείς. Tip: Τα επαγγεματικά σου μένουν σταθερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάλλον είναι καιρός να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά. Ναι μεν, όλα είναι με το μέρος σου,αλλά κάνε κάτι και εσύ να δείξεις την ευγνωμοσύνη σου στους δικούς σου ανθρώπους. Tip: Εκμεταλλεύσου με την καλή έννοια πρόσωπα και καταστάσεις. 

ΙΧΘΥΣ: Έχεις πέσει λίγο ψυχολογικά και το σύμπαν αναρωτιέται το γιατί. Σου δίνει non stop θετική ενέργεια και με κάθε τρόπο σου υπενθυμίζει πώς το 2019 είναι η χρονιά σου. Tip: Μην σε επηρεάζουν τόσο πολύ ασήμαντα θέματα.