Δίδυμοι και Αιγόκεροι το νου σας! Υπάρχει ερωτικό παρασκήνιο!

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά η Πέμπτη;
Δίδυμοι και Αιγόκεροι το νου σας! Υπάρχει ερωτικό παρασκήνιο!



Οικονομικά, ερωτικά και επαγγελματικά ζητήματα μπαίνουν στο προσκήνιο. Τα άστρα δίνουν τη λύση που χρειάζεσαι. Από εκεί που δεν το περιμένεις θα γίνουν πράγματα που θα σε εκπλήξουν!

 

KΡΙΟΣ: Ό,τι δεν σου αρέσει άλλαξέ το. Κανείς δεν σε πιέζει να κάθεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Άλλαξε τη ροή της ζωής σου και αυτή η αλλαγή θα είναι μόνο για καλό.  Τip: Μην βασίζεσαι σε κανέναν.

 ΤΑΥΡΟΣ: Μην κρατάς μέσα σου πράγματα που σε χαλάνε. Μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτα κάποια συμβουλή. Πάντα χρειάζεσαι και μια δεύτερη ματιά. Tip: Μην απομακρύνεσαι από τους φίλους σου για άσχετους λόγους.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχεις μπει σε μια ερωτική αδιέξοδη κατάσταση και έχεις πνιγεί σε μια κουταλιά νερό. Αν δεν σου κάνει η μόνη διέξοδο που έχεις είναι να φύγεις.  Tip: Μην τα σκέφτεσαι όλα τόσο πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι στα πάνω σου ρε παιδί μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τα άστρα σου έχω δώσει τόση ενέργεια που πραγματικά απορούν το τι θα την κάνεις.  Tip: Καλό είναι να το εκμεταλλευτείς και να δεις που πρέπει να εστιάσεις.

ΛΕΩΝ: Είσαι demi ψυχολογικά. Αλλά στην πορεία της ημέρας κάπως το βρίσκεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για μεγάλες αλλαγές.  Tip: Κάνε focus στα οικονομικά σου θέματα.           

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τι είναι αυτό που δεν σε ευχαριστεί στην ζωή σου; Νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει; Σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία σου να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα πραγμάτων και καταστάσεων που δεν βγαίνουν πουθενά.  Tip: Σταμάτα να κλαίγεσαι και κάνε κάτι.

 ΖΥΓΟΣ: Το λογικό για σένα είναι παράλογο για τους άλλους. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις γενικά στη ζωή σου.  Tip: Μην δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι και κάνε αυτό που νιώθεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βαρέθηκες να είσαι εκεί μόνο για τους άλλους και οι άλλοι να απέχουν από τη ζωή σου όταν τους χρειάζεσαι. Τι θα κάνεις γι΄αυτό; Μήπως να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους; Tip: Σήμερα πρέπει να είσαι πιο αποφασιστική από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκέφτεσαι το ένα και το άλλο και λίγο έχεις μπερδευτεί. Δεν ξέρεις τι θέλεις και προσπαθείς να εμβαθύνεις στις σκέψεις σου, για να βρεις τι είναι αυτό που λείπει από την ζωή σου. Tip: Γενικά μην νομίζεις ότι τα κάνεις και όλα τέλεια.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Mην κολλάς σε στερεότυπα και ζήσε την στιγμή. Αυτό που έχει σημασία είναι να περνάς καλά και να εκμεταλλευτείς την κάθε ευκαιρία που έρχεται στον δρόμο σου. Tip: Ξεχώρισε τους αληθινούς φίλους από αυτούς που περνάς απλά καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα έχεις πάρει και θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Θέλεις να κάνεις restart σε όλα τα επίπεδα. Φτιάχνεις σχέδιο για να πετύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Tip: Πρέπει να κάνεις την αλλαγή που θέλεις να έρθει στην ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ:  Eίναι να μην πεισμώσεις. Αν το κάνεις τα φέρνεις όλα τούμπα, έτσι ώστε να είναι όλα υπέρ σου. Και σιγά σιγά επανέρχεσαι στην θετική διάθεση που είχες με το που μπήκε ο χρόνος. Tip: Μην κάνεις άλλο υπομονή για πράγματα τα οποία δεν πρόκειται να αλλάξουν σύντομα.