Κριοί και Καρκίνοι είναι όλα θετικά για εσάς (σήμερα)

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά η Παρασκευή;
Κριοί και Καρκίνοι είναι όλα θετικά για εσάς (σήμερα)



Το αστρολογικό προσκήνιο είναι γεμάτο προκλήσεις. Ή τις εκμεταλλεύεσαι προς όφελός σου ή τις αφήνεις και χάνονται. Στο χέρι σου είναι όλα. Αρκεί να το καταλάβεις.

 

KΡΙΟΣ: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη στα σύννεφα πετάς. Επιτέλους βρήκες τον εαυτό σου και αυτό σου επιτρέπει να βλέπεις τα πράγματα με άλλη ματιά και θα σου βγει σε καλό. Τip: Δώσε ενέργεια και σε άλλα πράγματα και όχι μόνο στα επαγγελματικά σου θέματα. 

 ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι πολύ busy αυτή την περίοδο και δεν ξέρεις που να δώσεις πιο πολύ βάση. Είσαι τελειομανής και αυτό θα σου βγει σε καλό γιατί αυτό το χαρακτηριστικό σου χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ τώρα. Tip:  Μην γυρνάς στα παλιά και κάνε focus σε ό,τι γίνεται τώρα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Σου κόβεται το γελάκι σήμερα. Ο λόγος είναι απλός. Έχεις πολύ αέρα χωρίς λόγο και χωρίς βάση. Ο,τι κι αν κάνεις πρέπει να το έχεις δουλέψει καλά. Και μετά κάνε τα δικά σου τερτίπια.  Tip: Εντόπισε τα λάθη σου και διόρθωσέ τα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φάση σου είναι χαλαρή. Ό,τι εκκρεμότητα έχεις λύνεται  χωρίς κόπο και χρόνο. Όλη αυτή η κατάσταση σου δίνει το boost που χρειάζεσαι. Tip: Υπάρχει μια ανεξήγητη ισορροπία.

ΛΕΩΝ: Ο εγωισμός σου έχει χτυπήσει κόκκινο. Πρέπει να μετριάσεις λίγο τα πράγματα και να τα δεις πιο αντικειμενικά. Δεν γίνεται όλα να τα βλέπεις μόνο όπως σε βολεύει.  Tip: Δώσε έμφαση στα οικονομικά σου ζητήματα και δες πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα έχεις την τιμητική σου. Όλα είναι υπέρ σου και προς όφελός σου. Γι΄αυτό σταμάτα την γκρίνια που σε διακατέχει τον τελευταίο καιρό και απόλαυσε τις καταστάσεις.  Tip: Να αντισταθείς στον πειρασμό!

 ΖΥΓΟΣ: Ζυγίζεις τα πράγματα και κοιτάς καθαρά το συμφέρον σου. Και καλά κάνεις γιατί έχεις μάθει ότι δεν μπορεί να εμπιστεύεσαι τον καθένα. Να ζητάς την γνώμη των άλλων αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Tip: Μην πτοείσαι για κανέναν λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχεσαι σε ισορροπία. Όλα γίνονται όπως τα θέλεις σήμερα. Πίστεψε στον εαυτό σου και ακολουθήσε το ένστικτό σου. Tip: Keep going!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν ξέρεις πού πατάς και πού πηγαίνεις. Αλλά περνάς καλά και αυτό έχει σημασία. Βέβαια πρόσεξε γιατί όλο και κάπου κρύβεται κάποιος λάκκος.  Tip: Προσοχή σε μικροατυχήματα.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Αφού το κάνεις εικόνα τότε προχώρα την σκέψη σου παραπέρα και δες πώς θα ικανοποιήσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους. Tip: Άλλαξε την οπτική που έχεις για τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέλεις να αλλάξεις και το έχεις πάρει σοβαρά. Ξεκίνα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου έτσι ώστε τα λόγια σου να γίνουν πράξη. Tip: Δώσε ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα στα οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν.

ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σου είναι μια έτσι και μια αλλιώς. Είσαι ή του ύψους ή του βάθους. Στα ερωτικά υπάρχει αναβρασμός. Αλλά όπως και να έχει την βρίσκεις τη λύση σου.   Tip: Σταμάτα να κάνεις περιττά έξοδα.