Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου: Ζυγοί και Λέοντες δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά!

Πώς μας επηρεάζει αστρολογικά η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου;



Το σύμπαν είναι στα πάνω του και μοιράζει αστείρευτη ενέργεια. Μπορείς αυτό το Σαββατοκύριακο να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε όσους νομίζεις ότι την αξίζουν, να βγεις έξω και να περάσεις καλά, να κάνεις έξοδα χωρίς να σκέφτεσαι. Γενικά όλα καλά. Αυτή η Πανσέληνος, η πρώτη του χρόνου, έχει ένταση και πάθος.

 

KΡΙΟΣ: Είσαι στα high σου και εκεί μένεις άλλες δυο μέρες πριν βρεις τα σκούρα. Αλλά μην τρελαθείς δεν θα γίνει και κάτι συνταρακτικό. Πρόλαβε, λοιπόν, να βγεις έξω να περάσεις καλά και να ανανεωθείς.  Τip: Πρόσεχε μην το παρακάνεις με την κριτική που κάνεις στους φίλους σου.

 ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχεις κάποιες μικρές παρεξηγήσεις αλλά ό,τι και αν γίνει εσύ θα την βρεις τη λύση σου. Τα άστρα δεν σε φοβούνται και σου δίνουν ώθηση για να συνεχίσεις να αντικρούεις τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται.  Tip:  Πάρε ενέργεια από νέες δραστηριότητες.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Όλα γυρίζουν μέσα στο μυαλό σου και έχεις μπερδευτεί. Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και τι να φτιάξεις. Χαλάρωσε! Μην τρελαίνεσαι. Ό,τι κι αν σου συμβαίνει λύνεται. Απόλαυσε το διήμερο και επανέρχεσαι πιο οργανωμένη.  Tip: Μην κάνεις τίποτα που δεν θέλεις.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι ανεβασμένη και συνεχίζεις. Keep going and going. Μην μιζεριάσεις ποτέ ξανά. Ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα δεις πώς είναι αλλιώς να τα αντιμετωπίζεις όλα θετικά και αλλιώς να βλέπεις παντού κάτι αρνητικό.  Tip: Εντόπισε τι πρέπει να διορθώσεις στο χαρακτήρα σου.

ΛΕΩΝ: Είναι η ευκαιρία σου να ανακάμψεις. Όλα είναι στο χέρι σου και το ξέρεις. Εξαρτάται από το τι θέλεις να κάνεις. Τι είναι αυτό που ζητάς; Αν το βρεις τότε κυνήγησε τα θέλω σου.  Tip: Δώσε σημασία σε ότι αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις το περιθώριο να το ρίξεις λίγο έξω. Αυτό το ΣουΚου είναι η κατάλληλη αφορμή για να γνωρίσεις κόσμο και να περάσεις καλά. Αυτό το ΣουΚου είναι δικό σου.  Tip: Μην χάσεις την αφορμή για νέες γνωριμίες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.                                    

 ΖΥΓΟΣ: Χαλάρωσε μην το κάνεις! Πριν δράσεις στο οτιδήποτε σκέψου λίγο πραγματικά τι θέλεις. Μην βγάζεις βεβιασμένα συμπεράσματα. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Tip: Μην ξεσπάς σε άτομα που δεν σου φταίνε σε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρες τι είναι αυτό που σε απασχολεί και κοίτα λίγο πώς θα λύσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Πρέπει να δώσεις βάση στον εαυτό σου και να πας ένα βήμα παραπέρα, για να μην βαλτώσεις. Tip: Χάλασε όσα λεφτά θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκέφτεσαι πολύ και δεν βγάζεις άκρη. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη φάση του Σαββατοκύριακου. Δώσε βάση στα συναισθήματά σου και πορεύσου με αυτά. Tip: Κάνε οδηγό σου το τι νιώθεις και θα δεις πώς θα αλλάξουν όλα. 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διάθεσή σου καθορίζεται από τα ερωτικά ζητήματά σου και πώς αυτά εξελίσσονται. Ευτυχώς που το ΣουΚου αυτό όλα δρομολογούνται όπως τα θέλεις. Tip: Κάτι γίνεται καλό. Τα πιάνεις τα vibes;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: H αισιοδοξία σου είναι στο peak της. Μην αφήσεις καμία ασήμαντη αφορμή να σε ρίξει. Πάραυτα άδραξε την ευκαιρία να πας ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σου και φτιάξε ένα πλάνο, για να το πραγματοποιήσεις όλο αυτό. Tip: Δώσε έμφαση σε ό,τι σου φτιάχνει την διάθεση.

ΙΧΘΥΣ: Το ΣουΚου σου θα είναι δημιουργικό και θα σου δώσει το boost που χρειάζεσαι την εβδομάδα που έρχεται. Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί και μην σε νοιάζει ποια είναι η γνώμη των άλλων. Σημασία έχει τι θέλεις εσύ.  Tip: Σταμάτα να σε επηρεάζει το οτιδήποτε.