Ταύροι και Δίδυμοι μείνετε αισιόδοξοι γιατί τα δεδομένα αλλάζουν!

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα;
Ταύροι και Δίδυμοι μείνετε αισιόδοξοι γιατί τα δεδομένα αλλάζουν!



Σιγά σιγά η επίδραση της ολικής έκλειψης της Σελήνης φεύγει και μαζί της παίρνει και τις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκες. Μπορεί όλα, συμπαντικά, να δούλευαν στο full, εσύ έπρεπε να βρισκόσουν σε εγρήγορση. Όπως κι αν έχει τώρα θα χαλαρώσεις.

 

ΚΡΙΟΣ: Βάλε έναν στόχο και υλοποίησέ τον. Μην βάζεις πολλούς μαζί γιατί χάνεσαι. Γίνε οργανωτική και φτιάξε ένα σχέδιο που να έχει γερή βάση. Μετά όλα τα άλλα είναι εύκολα.  Tip: Πίστεψε στον εαυτό σου και θα πάνε όλα καλά, όπως πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ρίσκαρε και χάσε, αν τολμάς. Μόνο έτσι θα μάθεις να βγαίνεις έξω από τα νερά σου και να μην φοβάσαι τις αλλαγές. Και πίστεψέ με δεν θα χάσεις. Τip: Ήρθε η ώρα να αναδείξεις τα ταλέντα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε διακρίνει μια υπερβολή σε όλους τους τομείς. Ωστόσο όμως αυτό δεν είναι κάτι που κάνει εντύπωση για κάποια σαν και σένα. Αν προσέξεις λίγο τις κινήσεις σου τότε κανένα λάθος δεν θα γίνει στα επαγγελματικά σου.  Tip: Θα πάρεις ένα  boost στα οικονομικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σχεδιάζεις ένα ταξίδι με φίλους. Είναι κάτι που χρειάζεσαι. Να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα, να γελάσεις και να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Tip: Κάνε βήματα, για να προχωρήσεις παρακάτω.

ΛΕΩΝ: Σήμερα το παίζεις drama queen. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς ρίχνεις ευθύνες στους άλλους λες και εσύ είσαι ρομπότ και δέχεσαι μόνο εντολές. Αυτό που το σύμπαν σε συμβουλεύει είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου.  Tip: Η γκρίνια μόνο αρνητικές καταστάσεις θα σου φέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα δίνεις βάση στους άλλους και βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Είσαι πρόθυμη να βοηθήσεις και το κάνεις με υπομονή και όρεξη. Tip: Σε κυριεύει μια ανεξήγητη ψυχραιμία και αντιμετωπίζεις τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ: Ψάχνεις να βρεις λύση στα θέματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Νιώθεις όμως πώς ό,τι όποια κίνηση κι αν κάνεις είναι μάταιη. Άρα; Μήπως να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου και να ελιχτείς λίγο περισσότερο στις καταστάσεις; Tip: Προσπάθησε να βρεις την ηρεμία μέσα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις μια υπεδύναμη μέσα σου. Αν δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα τότε είσαι σε λάθος δρόμο. Άλλαξε το σχέδιό σου και γίνε λίγο πιο διαλλακτική.  Tip: Όλα θέλουν το σωστό timing!

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η στιγμή να πάρεις ρίσκο. Αρκετά έπαιξες με ασφάλεια. Πρέπει να βγάλεις τον Τοξότη που κρύβεις μέσα σου. Αυτόν που δεν φοβάται, που είναι περιπετειώδης και κοιτά το πώς θα περάσει καλά. Tip: Βρες τον εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το σύμπαν αναγνωρίζει πώς έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά τώρα τελευταία και θέλει να σου δώσει λίγη τύχη. Οπότε ξέχνα τα προβλήματά σου και σκέψου πάλι θετικά. Tip: Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντί να αναλώνεσαι στα ασήμαντα ερωτήματα που σου γεννιούνται μέσα σου non stop, βρες λύση για τα πιο σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει και αποφέυγεις. Δεν σε παίρνει να κάνεις άλλο πίσω. Tip: Μην είσαι άλλο πια αναβλητική.

 ΙΧΘΥΣ: Σήμερα τα θετικά σου γνωρίσματα βρίσκονται σε υπερδιέγερση. Ένα από αυτά είναι και το ένστικτό σου. Και αυτό σε καθοδηγεί να μην λες πολλά και να περιμένεις το timing που απλά θα δείξεις σε όλους ποια είσαι. Tip: Κινείσαι ύπουλα χωρίς να ενοχλείς κανέναν. Ξέρεις τι κάνεις!