Δίδυμοι και Λέοντες θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή!

Τι λένε τα άστρα σήμερα;
Δίδυμοι και Λέοντες θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή!



Το ενεργειακό πεδίο είναι βαρύ και ασήκωτο. Ακόμα και ο καιρός δεν ευνοεί τις συνθήκες. Ερωτικά και επαγγελματικά προβλήματα βγαίνουν στο προσκήνιο, αν δεν έχεις πράξει καλά στο παρελθόν. Αλλά γνωρίζεις πώς δεν είναι όλα συνέχεια καλά. Όπως και όλα δεν είναι συνέχεια στραβά.

 

ΚΡΙΟΣ: Σε έχει πιάσει μια ξινίλα ρε παιδί μου και πετάς σπόντες από εδώ και από εκεί, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι κάποιοι αυτά που λες μπορεί να τα παίρνουν σοβαρά. Άλλαξε στάση. Tip: Επικεντρώσου στη δική σου καμπούρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Γενικά η περίοδος που διανύεις είναι καλή. Είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείς με την γυμναστική και με πράγματα που μπορούν να σου δώσουν extra ενέργεια.  Τip: Μην χάνεις την καλοσύνη σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πετάς τις ευκαιρίες από το παράθυρο. Εξέτασε ό,τι σου προκύπτει, πριν το απορρίψεις.  Tip: Όλο και κάτι θετικό θα συμβεί today!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανανέωση σε έχει κατακλύσει. Νιώθεις έτοιμη να κάνεις όλα όσα χρειάζονται για την εξέλιξή σου. Να είναι καλά αυτός ο έρωτας που σου έχει πάρει τα μυαλά.  Tip: Ο μήνας του μέλιτος θα κρατήσει πολύ!

ΛΕΩΝ: Νομίζεις πώς θα την γλιτώνεις πάντα αλλά σήμερα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Θα χρειαστεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να αλλάξεις τακτική. Tip: Κάτι θα σε προβληματίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ανεξήγητη ηρεμία σε διακατέχει τον τελευταίο καιρό. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Δεν θα είναι για πολύ. Σε λίγο καιρό θα είσαι τόσο busy που θα αναπολείς τις παλιές καλές εποχές. Tip: Μην παραμελείς την υγεία σου.

ΖΥΓΟΣ: Έχεις πήξει. Αυτή είναι η λέξη που σε χαρακτηρίζει τη δεδομένη στιγμή. Χρειάζεσαι ένα break.  Tip: Κανόνισε να κάνεις κάτι που θα ευχαριστήσει εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις ανοιχτά πολλά μέτωπα και δεν επικεντρώνεσαι κάπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην λύνεται κανένα πρόβλημά σου.  Tip:  Μήπως να εστιάσεις εκεί που υπάρχει το μεγαλύτερο θέμα;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περνάς και εσύ τα ζόρια σου και είναι λογικό να επηρεάζει την διάθεσή σου. Ωστόσο όμως τα άστρα σε προειδοποιούν να δώσεις προσοχή στην επιλογή των ανθρώπων που επιλέγεις να έχεις δίπλα σου.   Tip: Έτσι έχεις φανταστεί την φάση σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι έτοιμη για αλλαγές; Ό,τι σκέφτεσαι προχώρα το ένα βήμα παρακάτω. Υλοποίησέ το!  Tip: Μην ανατρέχεις στο παρελθόν σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε αυτή τη φάση χρειάζεσαι κάποιον να σου υπενθυμίσει πώς έχουν τα πράγματα στη ζωή σου, να τον ακούσεις και να αλλάξεις την στάση σου. Η ερωτική εξέλιξη σε ένα θέμα που σε απασχολεί εξαρτάται καθαρά από σένα. Tip: Να θυμάσαι αυτά που σου λένε.

 ΙΧΘΥΣ: Yπάρχει μια σύγχυση μέσα σου αλλά δεν μασάς! Ό,τι και αν σκέφτεσαι, ό,τι και αν γίνεται ξέρεις ότι είναι προσωρινό. Γι’αυτό πήγαινε παρακάτω και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Μην κολλάς. Την λύση θα στην δώσει ο ίδιος σου ο εαυτός και μόνο.  Tip: Σήκωσε κεφάλι ψηλά και προχώρα. Μην ρίχνεις τον εαυτό σου.