Ζυγοί και Αιγόκεροι μην τα βλέπετε όλα αρνητικά!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή;
Ζυγοί και Αιγόκεροι μην τα βλέπετε όλα αρνητικά!



Το πεδίο είναι ανοιχτό για νέες γνωριμίες, οι οποίες θα πάνε ένα βήμα παραπέρα, θα γίνουν πιο σοβαρές και που ξέρεις μπορεί να καταλήξουν και σε γάμο. Μιλάμε για τόσο σοβαρά πράγματα. Το καλό που σου θέλω να είσαι σε εγρήγορση!

 

ΚΡΙΟΣ: Είσαι αυτό που λέμε χαμαιλέοντας. Προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις αυτόματα. Kαι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό σου, που χρειάζεσαι στη δεδομένη επαγγελματική φάση σου. Tip: Ξύπνα τη διπλωματία που έχεις μέσα σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις μια ανεμελιά μέσα σου και ας συμβαίνουν γύρω σου διάφορα. Δεν σε πτοεί τίποτα. Ξέρεις τι να κάνεις τη στιγμή που πρέπει.  Τip: Κράτα την ενέργειά σου για τα πιο σημαντικά πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εγκράτεια σου δίνει το χέρι. Θα το πάρεις; Τα άστρα σε προειδοποιούν ότι πρέπει να μην είσαι τόσο υπερβολική.  Tip: Μην ακολουθήσεις το ένστικτό σου, αυτή τη φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις και κάνεις περισσότερα βήματα από τι μπορείς, με αποτέλεσμα να μην  βλέπεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Tip: Μην το βάζεις κάτω, απλά οργάνωσε λίγο τις κινήσεις σου.

ΛΕΩΝ: Το μυαλό σου μοιράζεται ανάμεσα σε επαγγελματικά meetings και σε συναντήσεις και δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς αυτά που όντως σε απασχολούν. Tip: Κάνε που και που ένα  break!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Σταμάτα να παρεξηγείσαι με το παραμικρό και πάρε την ζωής τα χέρια σου.  Tip: Δώσε βάση στις λεπτομέρειες!

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθείς να μετριάσεις τα συναισθήματά σου. Όπως και να το κάνουμε το παρελθόν σε καραδοκεί όποτε νιώσεις ευάλωτη. Ιδού και η λύση σου.  Tip: Βρες έναν τρόπο να σταθείς για τα καλά στα πόδια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν βγαίνεις ακόμα. Μείνε κλεισμένη στο καβούκι σου και κάνε να βγεις προς άνοιξη. Δούλεψέ το και άλλο μέσα σου και θα καταλάβεις και μόνη σου πότε θα είσαι έτοιμη.   Tip:  Έρωτας είναι θαρρώ και σου χτυπάει την πόρτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι προβληματισμένη γιατί ενώ διανύεις μια δημιουργική περίοδο όλο και κάποιο εμπόδιο εμφανίζεται και σε πάει πίσω.  Tip: Να έχεις υπομονή και επιμονή στους στόχους σου.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαγγελματικά θέματα μπαίνουν στο προσκήνιο. Ίσως σου εμφανιστεί μια ευκαιρία που θα πρέπει να επανεξετάσεις πριν την δεις πιο σοβαρά. Tip: Ο έρωτας είναι on the way!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις ότι πελαγώνεις, αλλά όταν εντοπίσεις τον λόγο που σου συμβαίνουν όλα αυτά, τότε θα αναγνωρίσεις τα λάθη σου και έπειτα θα βρεις τον τρόπο να επανορθώσεις. Και αυτό θα το κάνεις πρώτα από όλα για τον εαυτό σου.  Tip: Βρες έναν τρόπο να ανέβεις.

 ΙΧΘΥΣ: Να έχεις τα μάτια σου 14 γιατί νέες ευκαιρίες θα σου εμφανιστούν από το πουθενά και τα επαγγελματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή. Τα οικονομικά σου θα δεχτούν μια ενίσχυση.  Tip: Να είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις!