Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου: Ζυγοί και Ιχθύες είστε οι ευνοούμενοι από όλες τις απόψεις!

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;
Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου:  Ζυγοί και Ιχθύες είστε οι ευνοούμενοι από όλες τις απόψεις!



Αν είσαι του νερού ή του αέρα θα περάσεις υπέροχα αυτό το διήμερο. Εκμεταλλεύσου αυτή την καλή διάθεση από τα άστρα και πάρε δυνάμεις γιατί την εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει να έχεις αντοχή και να δείξεις υπομονή. Οι υπόλοιποι κάντε τα κουμάντα σας για να περάσει αυτό το διήμερο χωρίς προστριβές.

 

ΚΡΙΟΣ: Είσαι φορτισμένη και θέλεις να ξεφύγεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Κανόνισε να πας θέατρο, να δεις φίλους που έχεις καιρό να μιλήσεις και γενικά βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου.  Tip: Κάνε το καλό και το σύμπαν θα στο ανταποδώσει!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις κολλήσει στην ρουτίνα σου και δεν λες να βγεις από εκεί μέσα. Αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις και να δεις τα πράγματα αλλιώς.  Τip: Βγες από το σπίτι, έχεις βγάλει ρίζες εκεί μέσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Tραβάς τα ζόρια σου αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι σου γίνεται. Οπότε έχεις μια κατεύθυνση. Και αυτό θα σε κάνει να κεντράρεις στον στόχο σου και να μην κάνεις τα ίδια λάθη.  Tip: Το ΣουΚού είναι ιδανικό για ένα δυναμικό restart!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε έχει πιάσει μια υπερκαταναλωτική μανία. Η αλήθεια είναι ότι το έχεις ανάγκη γιατί καιρό είχες να νιώσεις τέτοια οικονομική απελευθέρωση. Εντάξει, κατανοητό αλλά βάλε και μέτρο. Tip: Μην σε νοιάζει η γνώμη των άλλων.

 ΛΕΩΝ: Νιώθεις ουδέτερα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις λίγο την σχέση σου αλλά και να ανεβάσεις την διάθεσή σου.  Tip: Όσες είστε μόνες βγείτε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι σας περιμένει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ανανεωμένη. Είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες και ξεφεύγεις από τα καθιερωμένα, κάτι που δεν συνηθίζεις να κάνεις γενικά. Tip: Ζήσε την κάθε στιγμή και άλλαξε πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Παίξε λίγο με την τύχη σου, προκάλεσέ την. Γίνε αυτή που θέλεις. Βγες έξω και δείξε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που σε διακατέχει.  Tip: Το Σαββατοκύριακο θα πετύχεις ό,τι θέλεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα άστρα σε γεμίζουν με ενέργεια γιατί πρόκειται να μπλεχτείς σε νέες περιπέτειες. Και είναι κάτι που αναζητούσες καιρό. Χρειάζεσαι suspense και  αυτό έρχεται με δόσεις. Tip: Τόλμησε, ρίσκαρε! 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις εξαφανιστεί από τους φίλους σου γιατί έχεις κάνει focus στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο όμως ένα διάλειμμα μπορείς να το κάνεις και να εστιάσεις στα ευχάριστα γεγονότα που θα σου συμβούν αυτό το ΣουΚού! Tip: Μην μπλέκεσαι συναισθηματικά. Καλύτερα να είσαι ξεκάθαρη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν και νιώθεις cool, fine, ok γίνονται κάποια πραγματάκια που έτσι λίγο σε επηρεάζουν. Αλλά να ξέρεις ότι απλά θα σπάσουν λίγο αυτή την βαθιά σου ηρεμία. Όμως επανέρχεσαι μόλις συνειδητοποιήσεις ότι είναι ασήμαντα. Tip: Κατά τα άλλα περνάς καλά με τον σύντροφό σου!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις ανάγκη από τους φίλους σου. Και αυτοί είναι δίπλα σου και περνάτε ένα ευχάριστο και ξεχωριστό ΣουΚού. Γιατί θα κάνετε μαζί πράγματα που είχατε καιρό και θα νιώσεις μια ανεμελιά πάλι.  Tip: Θα χρειαστεί παράλληλα να πάρεις και κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου.

 ΙΧΘΥΣ: Επιτέλους έφυγε αυτή η επίδραση της Πανσελήνου από πάνω σου και είσαι και πάλι free spirit. Eίσαι αυτό που θέλεις να είσαι. Περνάς στην αντεπίθεση και δεν φοβάσαι τίποτα.  Tip: Έχεις μια δύναμη που σε κάνει να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις όλα.