Λέοντες και Σκορπιοί να προσέχετε, για να έχετε!

Τι λένε τα άστρα σήμερα;
Λέοντες και Σκορπιοί να προσέχετε, για να έχετε!



Το αστρολογικό προσκήνιο είναι γεμάτο ανατροπές. Πιο πολύ σε θετικό επίπεδο. Γι΄αυτό μην φοβάσαι να ανοιχτείς και να μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί.  Βγες έξω και κάνε γνωριμίες. Άνοιξε τους ορίζοντές σου. Ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και προνοεί να ειδοποιήσει όσους βρίσκονται στην λάθος μεριά.

 

ΚΡΙΟΣ: Θα αρχίσεις να κοινωνικοποιείσαι και να κάνεις δημόσιες σχέσεις προς όφελός σου. Αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις δρόμους που ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις στο μετέπειτα. Tip: Μην αποκαλύπτεις τα σχέδια σου σε όλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθεις κουλ, ήρεμη και έτοιμη για εξορμήσεις. Θα μπεις σε νέες περιπέτειες και αυτό θα σου φορτίσει τις μπαταρίες σου.   Τip: Μην παραμελείς τον σύντροφό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεσαι support, για να μπορέσεις να τα καταφέρεις αυτή την περίοδο. Μην ανησυχείς γιατί δεν πρόκειται να γίνει κάτι που να μην μπορείς να διαχειριστείς. Tip: Κούλαρε λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ή όλα ή τίποτα. Αυτή την περίοδο όμως είσαι στην τσίτα και τα θέλεις όλα. Και σου συμβαίνουν όλα. Και τα χαίρεσαι και δεν σε νοιάζουν οι επιπτώσεις που τα μπερδεύεις όλα τα σκηνικά και το ζεις στα άκρα. Tip: Καιρό είχες να σου πάνε όλα καλά οπότε ζήστο. Είσαι safe!

ΛΕΩΝ: Γίνονται πράγματα γύρω σου αλλά όχι σε σένα. Ωστόσο εσύ ικανοποιείσαι από αυτό και δεν σε νοιάζει. Σου αρκεί που βλέπεις τους δικούς σου να είναι καλά.  Tip: Το πλάνο σου σήμερα έχει ξεκούραση χαλαρή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η περίοδος που πέρασε ήταν λίγο αλλόκοτη για σένα. Στενοχωρήθηκες, σκέφτηκες παραπάνω και αναθεώρησες κάποια σημαντικά πράγματα. Χρειάζεσαι κάτι καλό.  Tip:  Απόλαυσε στιγμές με τους φίλους σου.

ΖΥΓΟΣ: Το ότι ο Δίας είναι στον Τοξότη αυτό εσένα σε ευνοεί σε θέματα απλά, καθημερινά που σου έκαναν, έως τώρα, τη ζωή πιο δύσκολη. Θα βρεις τη λύση και θα μπορέσεις επιτέλους να εστιάσεις στα σημαντικά.  Tip: Κανόνισε μια μονοήμερη και πάρε ρεπό από τη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά σου είναι στα καλύτερα τους. Τα άστρα ευνοούν νέες συνεργασίες, τις οποίες πρέπει να κοιτάξεις γιατί μελλοντικά θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς.  Tip:  Δώσε ευκαιρία σε έναν φίλο από τα παλιά που κάνει επανεμφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Την διπλωματία την έχεις στο τσεπάκι σου. Τη δεδομένη στιγμή την χρειάζεσαι πιο πολύ από ποτέ. Νέες ευκαιρίες σου ανοίγονται στον ορίζοντα και εσύ πρέπει να είσαι εκεί, για να τις εκμεταλλευτείς. Tip: Μην ανοιγέσαι πιο πολύ από τι μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εμπόδια βρίσκονται στον δρόμο σου αλλά εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις. Πάντα μια φιλική συμβουλή μπορεί να σε πάει ένα βήμα παρακάτω και να σε κάνει να σωθείς στο παραπέντε.  Tip: Ευτυχώς που τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά γιατί θα έχεις διάθεση να βγεις και να περάσεις καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι από τους μόνους του ζωδιακού που πάντα θα βρίσκεις την άκρη σου ό,τι και αν σου συμβαίνει. Δεν το βάζεις κάτω και βρίσκεις τον τρόπο να αυτοσαρκαστείς με τις ατυχίες σου. Και είχες πολλές και απανωτές. Όμως από σήμερα και μπρος τα μαθήματα πρέπει να αποδείξεις ότι έχουν γίνει παθήματα. Tip: Είναι στο χέρι σου αν η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

ΙΧΘΥΣ: Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει να θέλεις να δοκιμάσεις μόνο πράγματα που σε εξιτάρουν. Δεν θα τα σκεφτείς και πολύ γιατί στο μόνο που αποβλέπεις είναι να περάσεις καλά.  Tip: Το mood σου είναι επιθετικό και μη προβλέψιμο!