Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου

Θέστε απαιτητικούς και ρεαλιστικούς στόχους και σηκώστε τα μανίκια.



Κριός

Ο Σεπτέμβριος έχει για σας θετική ενέργεια. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη και οι υποχρεώσεις σας αυξημένες, ενώ το δεύτερο η προσοχή σας θα στραφεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Μη φοβηθείτε να θέσετε υψηλούς στόχους που, σε συνδυασμό με έξυπνες ιδέες, θα σας οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία που περιμένατε καιρό. Παράλληλα, θα υπάρξει και οικονομική άνοδος, παρά την όποια αστάθεια στα οικονομικά, με την τάξη και τη συστηματικότητα να έχουν ιδιαίτερη σημασία. Όσον αφορά τον συναισθηματικό τομέα, ο έρωτας δίνει το «παρών» καθημερινά στη ζωή σας, ενώ μέσα από ένα ταξιδάκι, ακόμη και για επαγγελματικούς λογους, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Tip: Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Ταύρος

Μήνας άκρως δημιουργικός και ευνοϊκός για εσάς, σε όλους τους τομείς, θα είναι ο Σεπτέμβριος. Τα σχέδιά σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, παίρνουν πλέον σάρκα και οστά, ενώ ο έρωτας και η καλή διάθεση κυριαρχούν. Τα οφέλη αυτής της περιόδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων, καθώς και για τον προγραμματισμό για το μέλλον. Αυτό τον μήνα θα προκύψει μια μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να απορρίψετε, ωστόσο δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις, αποφεύγοντας τις υπερβολές ακόμα και στις επενδύσεις σας.

Tip: Είναι η στιγμή για να ολοκληρώσετε τα έργα σας.

 

Δίδυμοι

Τα αστέρια δείχνουν ότι οι σχέσεις σας θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά τον Σεπτέμβριο και πολλές φορές θα αρκεί μία μόνο λέξη για να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, θα έχετε σταθερή πορεία, χωρίς κάποια σοβαρό πρόβλημα να σας απειλεί. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χρόνο να αφιερώσετε στην οικογένειά σας, αλλά και για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας.

Tip: Χαρίστε μια ρομαντική βραδιά στον σύντροφό σας.

 

Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί μια θετική περίοδο για εσάς. Οι σχέσεις με τον σύντροφο και την οικογένειά σας θα είναι αρμονικές και ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι η σωστή στιγμή για την επίλυση των πιο σοβαρών θεμάτων. Τα άστρα ευνοούν τον έρωτα, την αγάπη και την αρμονία, με πολλές ρομαντικές βραδιές να σας περιμένουν αυτό τον μήνα και με πολλές ευκαιρίες να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας.

Tip: Μην μένετε σπίτι, βγείτε και απολαύστε τις στιγμές.

 

Λέων

Συνεχίζετε να διανύετε μια καλή περίοδο στη ζωή σας. Είναι η στιγμή για να ανταμειφθείτε για τις κινήσεις και τις προσπάθειες του προηγούμενου διαστήματος, κάτι που άλλωστε το αξίζετε. Για όσους δεν προλάβατε να κάνετε διακοπές, θα έχετε τον χρόνο να ξεκουραστείτε, χωρίς να προκύψουν προβλήματα στην εργασία και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε στον οικονομικό τομέα, χωρίς να λείπει μια τάση εκ μέρους σας για σπατάλη και ρίσκο. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας μέσω φίλων και κοινωνικών επαφών.

Tip: Τα άστρα σας βοηθούν να χαλαρώσετε λίγο, ρυθμίζοντας καλύτερα την καθημερινότητά σας.

 

Παρθένος

Όντας οι πρωταγωνιστές του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό μέσα από την εργασία σας, που είναι και το φόρτε σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή γα να βάλετε σε εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία μάλιστα θα έχουν γερές βάσεις, αρκεί να είναι ρεαλιστικά. Γενικότερα, θα νιώσετε καλύτερα με φίλους και συνεργάτες, θα είστε πιο κοινωνικοί και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας με ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Στον συναισθηματικό τομέα, θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές.

Tip: Φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστές στους στόχους και στα σχέδιά σας.

 

Ζυγός

Ίσως νιώσετε κάποια ατονία ή την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση, ενώ χρειάζεται αυτό το διάστημα να φροντίσετε την υγεία σας. Όπως και να έχει, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να αναθεωρήσετε καταστάσεις, οπότε πάρτε λίγο περισσότερο χώρο για να βρείτε τις λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν και να κάνετε τα σχέδια για το αμέσως προσεχές μέλλον. Από τις 11 Σεπτεμβρίου το σκηνικό αλλάζει και καλείστε να αναλάβετε δράση, καθώς δεν θα λείψουν τα οικογενειακά προβλήματα και οι ευθύνες προς την οικογένειά σας. Στον συναισθηματικό τομέα, μην εμπλακείτε σε κάτι χωρίς νόημα, είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

Tip: Κάντε ένα ταξίδι.

 

Σκορπιός

Ο Σεπτέμβριος φέρνει εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και ορισμένες από αυτές ίσως δεν είναι θετικές. Έτσι, οι δεσμευμένοι ίσως δείτε ή νιώσετε τη σχέση σας να κλονίζεται, ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία μιας ξαφνικής γνωριμίας και ίσως και ενός ξαφνικού έρωτα. Στον επαγγελματικό τομέα, η περίοδος αυτή ενδείκνυται για μεγάλα και απαιτητικά σχέδια, ενώ στον οικονομικό τομέα θα έχετε έξοδα και τάση για υπερβολικές και λανθασμένες εκτιμήσεις και κινήσεις.

Tip: Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δεχτείτε τις αλλαγές σε όποιον τομέα κι αν γίνουν αυτές, διότι μόνο έτσι θα μπορέσετε να σώσετε την κατάσταση.

 

Τοξότης

Μέσα από μικρές δυσκολίες, οι οποίες στην ουσία σάς ωθούν να κάνετε σημαντικά βήματα, ο Σεπτέμβριος θα είναι θετικός. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στην εργασία και στην καριέρα σας. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε σημαντική αύξηση των κερδών σας, μερικά από τα οποία όμως ενδέχεται να πάνε στη φροντίδα του εξοπλισμού σας. Επωφεληθείτε λοιπόν από τις ευκαιρίες και φροντίστε για την ανάπτυξή σας. Όσον αφορά τα συναισθηματικά, μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Tip: Να είστε προσεκτικοί και ρεαλιστές.

 

Αιγόκερως

Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, κάθε Αιγόκερως μπορεί να περιμένει ενδιαφέροντα γεγονότα. Το πάθος θα ανάψει μέσα σας και θα έχετε πολλές ασυνήθιστες περιπέτειες και εμπειρίες, έρωτες και αγάπες. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα, αλλά εσείς ξέρετε τι να κάνετε για να εντυπωσιάσετε κάποιον. Τα ταξίδια αποτελούν το ατού του μήνα και μέσα από αυτά θα περάσετε πολύ όμορφα. Τέλος, στον επαγγελματικό τομέα, ο μήνας είναι ευνοϊκός και εποικοδομητικός για μεγάλα σχέδια.

Tip: Έχετε πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες, τις οποίες μη διστάσετε να υλοποιήσετε. Βοηθήστε τον εαυτό σας με τις γνωστές σας μεθόδους.

 

Υδροχόος

Ο Σεπτέμβριος μάλλον θα σας προβληματίσει στην προσωπική σας ζωή. Αν η σχέση σας έχει ατονήσει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει, μην ξεχνάτε ότι μόνον οι σχέσεις που ξεπερνούν τέτοιες δοκιμασίες μπορούν να είναι σταθερές και μακροχρόνιες. Συνεπώς, χαλαρώστε χωρίς να αγχώνεστε. Η οικογένειά σας βρίσκεται στο πλευρό σας και σας υποστηρίζει τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Στον οικονομικό τομέα φανείτε προσεκτικοί και τακτοποιήστε εκκρεμότητες προς τρίτους. Εξάλλου, μπορεί να προκύψουν κέρδη μέσα από τη σωστή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας.

Tip: Οι τολμηρές και διαχρονικές ιδέες σας ίσως να μην έχουν την επιτυχία που τους αξίζει.

 

Ιχθύες

Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τις τις σχέσεις σας τον Σεπτέμβριο και είστε αποφασισμένοι να κάνετε κάτι παραπάνω για να πετύχετε την αρμονία και το θετικό κλίμα σε αυτές. Οι ρομαντικές σχέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη και ο αγαπημένος σας θα εκτιμήσει τις πρωτοβουλίες και τη φαντασία σας. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποια οικογενειακά ζητήματα, τα οποία όμως θα αντιμετωπίσετε με σιγουριά λόγω προηγούμενων εμπειριών. Καλή χρήση της εμπειρίας σας μπορεί να κάνετε, πέρα από την προσωπική σας ζωή, και στην εργασία σας, με την εύνοια να επιστρέφει στα επαγγελματικά σας και να σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε συμφέρουσες επιχειρηματικές επαφές και να αναπτύξετε πολύτιμες επικοινωνιακές δεξιότητες.

Tip: Θέστε ρεαλιστικούς στόχους και βγείτε έξω από το σπίτι.

 

Από τη Χρυσάνθη Καλογέρη για το DownTown.