13 ήρωες ταινιών που θα παντρευόσουν

Στη λίστα είναι όλοι οι άντρες του Love Actually. Δες και τους υπόλοιπους.



Κάθε φορά που βλέπεις μία ρομαντική κομεντί αναρωτιέσαι αν υπάρχουν τέτοιοι άντρες στην πραγματική ζωή. Αν υπήρχαν πάντως με χαρά θα τους παντρευόσουν όπως και η Annie Baria η οποία μάλιστα έφτιαξε για το hellogiggles.com μία λίστα με το top 13 των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών χαρακτήρων με τους οποίους εύκολα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας! 
 

1. Noah (Ryan Gosling) από το «Ημερολόγιο»

Για κάποιο λόγο είναι μεγάλο κλισέ: IF YOU’RE A BIRD, I’M A BIRD!

2. Patrick (Heath Ledger) από το «10 πράγματα που μισώ σε σένα»

Είναι το κακό παιδί που θα μου κάνει καντάδα το «Can’t Take My Eyes Off Of You». Αυτός ο άντρας προσδιόρισε τα εφηβικά μου χρόνια και μου έδειξε πώς θα ήθελα να αγαπηθώ.

3. Σχεδόν όλοι οι άντρες του «Love Actually»

Θα παντρευόμουν σχεδόν όλους τους άντρες της ταινίας προφανώς εκτός από εκείνον τον άπιστο σύζυγο. Και γενικά το να ζω σε αυτή την ταινία θα ήταν παράδεισος.

4. Tom (Joseph Gordon-Levitt) από το «500 Μέρες με τη Σάμερ»

Απλά θέλω να χουχουλιάζω μαζί του διαβάζοντας βιβλία, ακούγοντας «The Smiths» και πίνοντας πανάκριβο καφέ από εκείνους που πίνουν οι hipster. Προσωπικά, λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο αγαπάει τη Σάμερ.

5. Lloyd (John Cusack) από το «Say Anything»

 

Θα μπορούσε κάποιος να έρθει έξω από το μπαλκόνι μου με ένα ραδιόφωνο και να παίζει ερωτικά τραγούδια; Κάποιος, παρακαλώ!

6. Marshall (Jason Segel) από το «How I Met Your Mother»

Είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας με αξίες που σαν σύζυγος είναι υπέροχος. Και επίσης έχει πολύ πλάκα. Ο τέλειος άντρας.
 

7. Mr. Darcy (Colin Firth) από το «Περηφάνεια και Προκατάληψη»

Αυτό το βιβλίο είναι τόσο καλό που το έχουν αποδώσει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο σινεμά. Και αυτό συμβαίνει διότι αυτός ο φανταστικός χαρακτήρας είναι τρομακτικά ρομαντικός. Αυτή η ιστορία έκανε τη φράση «τα αντίθετα έλκονται» ένα βασικό στοιχείο όλων των μεγάλων ρομάντζων.

8. Jerry (Tom Cruise) από το «Jerry Maguire»

Με «είχε» σε αυτή την ταινία.

9. Derek (Shemar Moore) in «Criminal Minds»

Μπορεί να σταματήσει το έγκλημα (και την καρδιά μου).
 

10. Sam (Tom Hanks) από το «Άγρυπνος στο Σιάτλ»

Ένας χήρος που έχει ένα γιο ο οποίος απλά θέλει έναν ευτυχισμένο μπαμπά. Ναι, θα ήθελα να είμαι εκείνη που θα γιατρέψει την πληγωμένη του καρδιά.
 

11. Buddy (Will Ferrell) από το «Elf»

Το ξέρω ότι αυτή η επιλογή είναι λίγο ακραία αλλά η αίσθηση του χιούμορ και η θετική ματιά στη ζωή είναι δύο πολύτιμα χαρακτηριστικά για έναν σύντροφο.  Και αυτός ο τύπος τα έχει και τα δύο. Συν του ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τις διακοπές!
 

12. Josh (Paul Rudd) από το «Clueless»

Αυτός ο τύπος ξέρει τον κόσμο (και επιπλέον θέλει να τον σώσει), άσε που είναι τρομερά πνευματώδης.   
 

13. Sam (Patrick Swayze) από το «Αόρατος Εραστής»

Μία αγάπη που ξεπερνάει το θάνατο; Ένα φάντασμα που θέλει να κάνετε τέχνη ενώ παίζει το «Unchained Melody»; Ναι, παρακαλώ.