7 spooky βιβλία που ο Sam και ο Dean από το supernatural πολύ θα εκτιμούσαν!

Ότι φοβάσαι...βρίσκεται σε ένα από τα παρακάτω βιβλία!Βοο!
7 spooky βιβλία που ο Sam και ο Dean από το supernatural πολύ θα εκτιμούσαν!



Αν είσαι φαν της σειράς supernatural τότε έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι σε διαρκές suspence. Ο Sam και ο Dean(πρωταγωνιστές της σειράς) σε έχουν συνηθίσει σε επεισόδια όπου έχουν να αντιμετωπίσουν δαίμονες και φαντάσματα. Ωστόσο όμως αν έχεις μεταφυσικές ανησυχίες και σου ανεβαίνει η αδρεναλίνη διαβάζοντας τέτοιες ιστορίες τότε σου προτείνουμε τα παρακάτω 7 βιβλία...για να χάσεις τον ύπνο σου...διαβάζοντας! 

1. The demon's lexicon. Sarah Rees Brennan
O πρωταγωνιστής του βιβλίου δεν έχει και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Sam και Dean. Ο πατέρας του έχει πεθάνει και η μητέρα του τον έχει εγκαταλείψει και κάνει τα πάντα για να σώσει τον αδερφό του. Όταν ένας δαίμονας μπαίνει στο σώμα του αδερφού του ο Nick ανακαλύπτει πως ο μόνος τρόπος για να τον σώσει είναι να βρει έναν μάγο και να τον σκοτώσει. Η συνέχεια πάντως είναι ανατρεπτική και έχει πολύ μυστήριο.

2. Cal Deandros, Rob Thurman
Άραγε γνωρίζεις τι κινδύνους κρύβει η Νέα Υόρκη; Αυτό το βιβλίο πρόκειται να σε βάλει για τα καλά μέσα σε μυστηριώδη γεγονότα και να σου αποκαλύψει μυστικά που δεν ήξερες! Πολύ συναρπαστικό βιβλίο που θα σε συνεπάρει από τη πρώτη σελίδα. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας πιστεύει πως στην πόλη κρύβονται δαίμονες και διάφορα άλλα περίεργα όντα και πως δεν υπάρχουν μύθοι διότι όλα είναι αληθινά! Και πως το ξέρει αυτό; Διότι είναι μισός άνθρωπος- μισός....! Διάβασε το βιβλίο!

3. Angelfall, Sysan Ee
To supernatural θα ήταν ένα τίποτα χωρίς τον Castiel! Αν αγαπάς αυτό τον χαρακτήρα τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσεις αυτή τη σειρά βιβλίων. Η υπόθεση; Αφορά αγγέλους που ήρθαν στη γη για να ξεκινήσουν την Αποκάλυψη. Σκέφτεσαι κάτι πιο spooky; 

4. Sisters red, Jackson Pearce
Όταν η Scarlett προσπαθεί να υπερασπιστεί και να προστατέψει την αδελφή της από τους λυκάνθρωπους, καταλήγει να χάσει το ένα της μάτι από τη διαμάχη. Μετά από αυτό γυρεύει εκδίκηση! Θέλει να σκοτώσει όσους περισσότερους λυκάνθρωπους γίνεται. Δεν θα σταματήσει μέχρι να τους εξαφανίσει όλους! Η πλοκή έχει πολύ δράση και supsence. Διάβασέ το όταν έχει φεγγάρι, για να φτιάξεις κλίμα!

5. Necromancer, Lish Mcbride
O βασικός χαρακτήρας του βιβλίου λέγεται Sam. Είναι ένας κοινός άνθρωπος( ή τουλάχιστον έτσι νομίζει)...μέχρι που συναντά τον Douglas! Ο Douglas είναι νεκρομάντης και βοηθάει τον Sam να ανακαλύψει το κρυφό χάρισμα που έχει. Sam και Douglas μπαίνουν σε περιπέτειες που δεν φαντάζεσαι!

6. Unbreakable, Kami Garcia
Το βιβλίο ξεκινάει με το καλημέρα. Η μητέρα της πρωταγωνίστριας πεθαίνει μυστηριωδώς. Η κόρη της συνειδητοποιεί πως ο τρόπος που πέθανε η μητέρα της δεν ήταν φυσιολογικός και προσπαθεί να ανακαλύψει τα πραγματικά αίτια. Με αυτό τον τρόπο μπλέκει σε paranormal δραστηριότητες με φαντάσματα και μπαίνει σε έναν άλλο, πιο επικίνδυνο κόσμο. 

7. Βοnechiller, Graham Mcnamee
H ιστορία αυτή είναι λες και βλέπεις θρίλερ. Πρόκειται για ένα αγόρι και τους φίλους του που εμπλέκονται με ένα περίεργο ον που σκοτώνει. Στην πραγματικότητα δεν είναι τρομακτικό...στα όνειρά του όμως είναι. Αυτό το ον έρχεται τα βράδια στον ύπνο του και τον στοιχειώνει. Ο πρωταγωνιστής συνειδητοποιεί πως για να ξεφύγει από όλο αυτό, θα πρέπει να αναλάβει δράση.

Ποια είναι η έμπνευση πίσω από τα μεγαλύτερα best-seller όλων των εποχών;