Gigi Hadid : Next best thing

3 εντυπωσιακά look του ανερχόμενου μοντέλου που μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ...
Gigi Hadid : Next best thing



Gigi Hadid! Είμαι σίγουρη πως αν ακούγατε το συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο πριν από ένα χρόνο και κάτι, θα αναφωνούσατε ποια είναι η κοπέλα. Τώρα όμως, οι περισσότερες από εσάς γνωρίζετε πολύ καλά ότι πρόκειται για το πιο ανερχόμενο μοντέλο όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο. Γεννημένη τον Απρίλιο του 1995, μόλις 20 χρόνων δεν σταματάει να δέχεται προτάσεις από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, τις πιο γνωστές αλυσίδες ρουχισμού αλλά και από τις πιο σημαντικές εταιρείες ομορφιάς. Όντας μοντέλο από την ηλικία των 2, έχει μεγάλη εμπειρία έτσι ώστε να θεωρηθεί το next best thing στον χώρο της μόδας.

Τόσο με τις καθημερινές όσο και με τις επίσημες εμφανίσεις της, η Gigi καταφέρνει να έχει πολλές θαυμάστριες (και θαυμαστές!) που θέλουν να αντιγράψουν το μοναδικό της στιλ. Το εντυπωσιακό μοντέλο, ανήκει στα κορίτσια που δεν κάνουν υπερβολές, ξεχωρίζοντας για το minimal και casual στιλ τους. H Gigi δίνει αρκετή σημασία σε basic κομμάτια, κάτι που την βοηθάει να είναι πάντα άψογα ντυμένη, stylish και να μπορεί να συνδυάζει πολλά ρούχα και αξεσουάρ μεταξύ τους.

Το denim, τα crop top και η basic παλέτα του λευκού, του γκρι και του μαύρου αποτελούν τα must-have της γκαρνταρόμπας της. Χωρίς να σημαίνει ότι σε κάποιες ειδικές περιστάσεις δεν επιλέγει έντονα χρώματα και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Αν και εσείς θέλετε να δοκιμάσετε το στιλ της Gigi, δεν έχετε παρά να δείτε την παρακάτω gallery στην οποία ξεχωρίζουν 3 look που χαρακτηρίζουν τον προσωπικό της γούστο.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Το ήξερες ότι η Gigi Hadid πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του Calvin Harris; Δες εδώ την εντυπωσιακλη εμφάνιση της.