Cameron Diaz : Χρόνια πολλά - Τα 15 mini φορέματα που ζηλέψαμε

Το ένα πιο εντυπωσιακό και stylish από το άλλο+ tips για να φορέσεις σωστά το mini φόρεμα
Cameron Diaz : Χρόνια πολλά - Τα 15 mini φορέματα που ζηλέψαμε



Cameron Diaz, το κορίτσι που ξεκίνησε το μόντελινγκ το 1988 και μπήκε στον χώρο της υποκριτικής το 1993, μεγάλωσε και σήμερα κλείνει 43 χρόνια ζωής. Εμείς την πρωτογνωρίσαμε στην ταινία ''H Μάσκα'' το 1994 με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey και ήταν εκείνη η φορά που αναρωτηθήκαμε ποια ήταν η πανέμορφη ξανθιά κοπέλα που χόρευε μαζί του στην κλασική πια σκηνή. Μετά από αυτή την ταινία η καριέρα της Cameron Diaz εκτοξεύτηκε μιας και η μια πετυχημένη ταινία διαδεχόταν την άλλη.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναφερθούμε στην ιστορία της ζωής της αλλά θα γιορτάσουμε τα γενέθλια της με τον δικό μας τρόπο, θυμίζοντας τα 15 πιο εντυπωσιακά mini φορέματα που έχει δοκιμάσει ποτέ η Cameron και εμείς ζηλέψαμε. Με ύψος 1,78, ατελείωτα πόδια και καλογυμνασμένο σώμα δεν θα μπορούσε να μην αναδείξει τα mini φορέματα με τον πλέον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Μια απλή ματιά σε όλες τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η Diaz τόσο στην καθημερινότητα της όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της, η καθεμία από εσάς θα καταλάβαινε ότι έχει αδυναμία στα mini φορέματα. Και γιατί να μην έχει άλλωστε με τέτοιο αψεγάδιαστο σώμα;

Εκτός από τα φορέματα σε έντονα χρώματα, λατρεύει τα mini σε μαύρο χρώμα που δεν σταματά να τα φορά με κάθε ευκαιρία. Ειδικότερα το 2011 η πανέμορφη ηθοποιός, έκανε τις πιο πολλές εμφανίσεις με mini και ειλικρινά δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Άραγε θες και εσύ να φοράς το mini φόρεμα τόσο εντυπωσιακά όσο η Cameron Diaz; Αν ναι, τότε διάβασε τα tip που ακολουθούν...

- Νιώσε αυτοπεποίθηση :

Ακόμα και το πιο ακριβό mini φόρεμα να φορέσεις, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση και ντρέπεσαι τότε αυτό θα βγει και στην συνολική σου εικόνα.

- Φρόντισε τα πόδια σου :

Eπειδή με το mini τα πόδια σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν γίνεται να είναι απεριποίητα. Αποτρίχωση, απολέπιση και κρέμες σώματος είναι άκρως απαραίτητα.

- Διάλεξε το σωστό μήκος :

Όταν αναφερόμαστε στο mini δεν εννοούμε αυτό που αφήνει ακάλυπτα τα πάντα. Ανάλογα με το ύψος σου και το στιλ διάλεξε το φόρεμα στο μήκος που σου ταιριάζει και νιώθεις άνετα μέσα σε αυτό.

- Μην απορρίπτεις τα flat :

Δεν χρειάζεται να συνδυάζεις όλα τα mini που έχεις με ψηλοτάκουνα και πλατφόρμες. Δώσε μια ευκαιρία σε flat παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες και πρόσθεσε extra θηλυκότητα στο look σου.

Και αφού έμαθες πως μπορείς και εσύ να φορέσεις το κοντό φόρεμα, δες την gallery που ακολουθεί και τα 15 mini φορέματα της Cameron Diaz που ζηλέψαμε...

Είσαι σε παρτυ mood; Δες εδώ τα πιο εντυπωσιακά mini φορέματα που θα λατρέψεις.