Κατερίνα Καινούργιου : Δοκιμάζει το κλασικό must-have του χειμώνα, το biker jacket

Ένα πανωφόρι που είναι ροκ, ρομαντικό, chic και σέξι μαζί...
Κατερίνα Καινούργιου : Δοκιμάζει το κλασικό must-have του χειμώνα, το biker jacket



 Μια πολύ καλή επιλογή που μπορείς να κάνεις τον φετινό χειμώνα όσον αφορά τα πανωφόρια, είναι το πλέον κλασικό μαύρο biker jacket. Το δερμάτινο τζάκετ, που πρωτογνωρίσαμε ως το απαραίτητο αξεσουάρ των μηχανόβιων είναι πια ένα must-have που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που τόσο αγαπά τη μόδα, έχει ήδη αποκτήσει το δικό της biker jacket (το οποίο είναι από την σειρά Balmain X H&M, wow!), το οποίο στην τελευταία της εμφάνιση συνδύασε με άλλα casual κομμάτια. Ένα λευκό ζιβάγκο με λεπτομέρειες δαντέλας και ένα γκρι loose παντελόνι, αποδείχτηκαν ιδανικές επιλογές, οι οποίες ισορρόπησαν υπέροχα με το ''σκληρό'' στην εικόνα biker jacket.

H όμορφη παρουσιάστρια, επέλεξε ένα δερμάτινο με χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες αντικαθιστούν έξυπνα τα περιττά κοσμήματα. Less is more κορίτσια!

Είτε το στιλ σου είναι ροκ, είτε ρομαντικό και vintage, είτε casual ή ακόμα και σέξι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να εντάξεις το μαύρο δερμάτινο jacket. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα κομμάτι-κλειδί που έχει την μαγική ιδιότητα να ταιριάζει με όλα. 

Στην gallery που ακολουθεί, διάλεξε εκείνο το σχέδιο και το στιλ που σου αρέσει και κάνε την διαφορά με μια και μόνο κίνηση!

Eσύ ξέρεις πως τα cool κορίτσια φορούν φέτος το λεοπάρ; Αν όχι click εδώ για να τα μάθεις όλα!