Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Το casual στυλ της Emma στο Once Upon A Time

Ο αγαπημένος χαρακτήρας σειράς που θα μας εμπνεύσει σήμερα.
Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Το casual στυλ της Emma στο Once Upon A Time



Πως θα σου φαινόταν αν ξαφνικά μάθαινες ότι έχεις μοναδικές μαγικές δυνάμεις και ότι είσαι ο «savor» που πρόκειται να σώσει ένα ολόκληρο παράλληλο κόσμο, από τα χέρια μίας κακιάς μάγισσάς; Ας μην παραλείψουμε και το γεγονός ότι δεν είσαι και το πιο κοινωνικό άτομο -μάλλον το αντίθετο-, έχεις μεγαλώσει μπαινοβγαίνοντας στα αναμορφωτήρια γιατί ήσουν και επαναστάτρια και οι γονείς σου ήταν η Χιονάτη και ο Πρίγκιπας Charm, τους οποίους δεν γνώρισες ποτέ, λόγω μίας φρικτής κατάρας.

Καλά κατάλαβες, μιλάμε για την κεντρική ηρωίδα της σειράς Once Upon a Time (την βλέπουμε στο Fox Life), η οποία ενώ όλος ο κόσμος των παραμυθιών βασίζεται στα χέρια της, παλεύει με τον εαυτό της να ανακαλύψει αυτό που πραγματικά είναι. Ε, είναι μεγάλο βάρος να ανακαλύπτεις ότι είσαι ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο μαγικός κόσμος και η Emma δεν είναι και το πιο κοινωνικό άτομο.

Καθώς βαδίζουμε προς την τέταρτη σεζόν της σειράς και όλα κινούνται γύρω από την ιστορία του αγαπημένου μικρών και μεγάλων, Frozen, η Εmma παραμένει πιστή στο casual στυλ της και στην χαρακτηριστική της στολή: το δερμάτινο jacket. Η νεαρή ηρωίδα είναι χαμηλών τόνων και ταυτόχρονα πολύ δυναμική και αυτό βγαίνει στο ντύσιμο της. Με χρωματική παλέτα το μπορντό, γκρι και μαύρο η Emma, είναι  έτοιμη για περιπέτεια ανά πάσα στιγμή, φορώντας τις biker boots της και ένα άνετο τζιν. Ιδανικό look για κορίτσια που θέλουν να ζουν την περιπέτεια και δεν βαριούνται εύκολα.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το Once Upon A Time, δεν έχεις παρά να συντονιστείς στο Fox Life και να κολλήσεις με την τέταρτη σεζόν της σειράς, η οποία ξεκίνησε πριν λίγες βδομάδες. Μην περιμένεις τα κλασικά βαρετά, παιδικά παραμύθια, αφού εδώ οι ιστορίες είναι πιο σκοτεινές και πολύ πιο περίπλοκες. Υπέροχα σκηνικά και εφέ θα σε κάνουν να θες να νοικιάσεις και συ ένα σπιτάκι στο μαγικό Storybook.