Εκπνεύσου από την σέξι εμφάνιση της Demy και δοκίμασε και εσύ biker jacket με pencil φούστα

Εκπνεύσου από την σέξι εμφάνιση της Demy και δοκίμασε και εσύ biker jacket με pencil φούστα



Μία από τις πιο καλοντυμένες ελληνίδες, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, μας εκπλήσσει σε κάθε στιλιστική της εμφάνιση, σαν μία fashion pro, η οποία ασχολείται χρόνια με αυτό το μοδάτο…. άθλημα.

Η Demy σε πρόσφατη εμφάνιση της μας ενθουσίασε με το total black look της, συνδυάζοντας pencil skirt με biker jacket, ένας από τους πιο hot κλασικούς –πλέον- συνδυασμούς, Η pencil φούστα, κλασικό ρούχο για το γραφείο, παίρνει edgy χαρακτήρα όταν φορεθεί με bomber ή biker μεσάτα jackets, τα οποία αναδεικνύουν την σιλουέτα και κάνουν και το πιο formal ντύσιμο να φαίνεται χαλαρό και stylish. H φούστα της Demy έχει το ιδανικό μάκρος για να κάνει τις γάμπες σου να δείχνουν ψηλότερες. όταν φοράς ψηλά τακούνια.

Αν θες να προσθέσεις χρώμα σε total black look, τότε τα παπούτσια είναι ο ιδανικός τρόπος για να επιτύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα. Οι pumps της νεαρής τραγουδίστριας, ολοκληρώνουν το στυλ της, τραβώντας τα βλέμματα στα πόδια της, χωρίς να το παρακάνουν. Αν σου αρέσουν τα περίεργα prints, μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις ψηλές γόβες ή πέδιλα σε animal ή floral print.