Τα σικ φορέματα κάτω των 50 ευρώ που θα αγοράσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Είσαι έτοιμη για την shopping εξόρμηση του Σαββατοκύριακου;
Τα σικ φορέματα κάτω των 50 ευρώ που θα αγοράσεις αυτό το Σαββατοκύριακο



Πουλόβερ, ζακέτες, ζιβάγκο και μάλλινα καλσόν: όλα έχουν ένα κοινό, σε κρατάνε ζεστή στα πρώτα κρύα του χειμώνα. Γιατί μπορεί να μπαίνουμε στον τρίτο μήνα του φθινοπώρου, όμως ο καιρός έξω μας κάνει τον δύσκολο και μας έχει βάλει να ονειρευόμαστε από τώρα ζεστό κρασί μπροστά στο τζάκι (όπου τζάκι βάλε φουλ αναμμένη σόμπα).

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διήμερο το περιμέναμε πως και πως, ειδικά αυτές που δουλεύουμε πολλές ώρες την εβδομάδα, καθώς αυτή την Κυριακή τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά, με ενδιαφέρουσες οικονομικές προσφορές.

Μπορεί να μην καταλήξουμε με πέντε τσάντες σε κάθε χέρι αλλά παραδέξου το, την βόλτα μας θα την κάνουμε, θα χαζέψουμε τις βιτρίνες, θα πιούμε ζεστό καφέ, θα δούμε στις φίλες μας και θα κάνουμε τα ψώνια μας προσεκτικά και οργανωμένα, έτσι όπως σου προτείνει το #FollowMe κάθε μέρα.

Και πώς να οργανωθείς;  Μα φυσικά με τις γνωστές μας «λίστες». Αφού σου δείξαμε οικονομικά πλεκτά, παλτό και αξεσουάρ για το χειμώνα, ήρθε η ώρα να δεις τα καλύτερα φορέματα της σεζόν και με τη σειρά σου να φτάσεις έτοιμη στο αυριανό shopping spread, αποφεύγοντας παρασπονδίες και περιττά έξοδα.