1 piece 4 ways: Πώς να φορέσει το biker jacket σου από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αυτή τη βδομάδα θα φοράς μόνο το biker jacket σου.
1 piece 4 ways: Πώς να φορέσει το biker jacket σου από το πρωί μέχρι το βράδυ



Το biker jacket έχει πλέον γίνει ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια που πρέπει κάθε κορίτσι να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Είναι απλό αλλά ταυτόχρονα δίνει edgy πινελιές στο look σου και είναι η τέλεια εναλλακτική στα κλασικά παλτό. Είναι πιο κοντό από ένα παλτό κάτι που το κάνει συνώνυμο του formal ντυσίματος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ ακόμα και στο κλασικό look του γραφείου.

Στη σχολή

Οι φοιτήτριες ξέρουν ότι πρέπει να ντύνονται με άνεση, χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα με βασικά κομμάτια και μικρές πινελιές από τα must try trends κάθε σεζόν. Φόρεσε το biker jacket σου με ένα μίνι φόρεμα σαλοπέτα (οι σαλοπέτες είναι και πάλι must) και συνδύασε το με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο, loafers και δαντελένιο σουτιέν από μέσα για να δώσεις μία πινελιά sexiness στο outfit σου.

Στο γραφείο

Ένα καρό στενό φόρεμα, κλασικό look γραφείου, ένα ζευγάρι μπορντό γόβες με kitten heels θα αλλάξουν τελείως στυλ αν τα συνδυάσεις με ένα biker jacket αντί του κλασικού μακρύ παλτού. Το mix and match άλλωστε θα είναι για πάντα στη μόδα.

Στο ραντεβού

Γίνε σούπερ σέξι με ένα μίνι φόρεμα σε ίσια γραμμή και καλσόν στο οποίο θα φαίνεται η ραφή στο πίσω μέρος. Τελείωσε το look σου με high heels μποτίνια και φυσικά το αγαπημένο σου biker jacket. Μην ξεχάσεις και το κόκκινο κραγιόν σου ε!

Για φαγητό με τις φίλες σου

Το biker jacket μπορεί να κάνει κι το πιο βαρετό casual look να δείχνει σέξι. Συνδύασε το για την καθημερινή βόλτα με μία ολόσωμη φόρμα, slip on sneakers, καπέλο –από τα must της σεζόν- και μία κλασική satchel τσάντα. Με αυτό το look δύσκολα θα περάσεις απαρατήρητη