Oι Sante over knees μπότες είναι η εμμονή των γιορτών: Πώς θα τις φορέσεις σωστά

Δοκίμασε και εσύ το must have κομμάτι της σεζόν.
Oι Sante over knees μπότες είναι η εμμονή των γιορτών: Πώς θα τις φορέσεις σωστά



Οι μπότες μέχρι το γόνατο μπορεί να είναι από τα must try trends της σεζόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τις συνδυάσουμε με όλα τα ρούχα τις ντουλάπας μας. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στο να φαίνεσαι stylish, όπως οι αγαπημένες σου fashionistas και στο να φαίνεσαι υπερβολική, σαν έχεις προσπαθήσει πολύ για να καταφέρεις το look σου.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για να δείχνει σέξι, κομψή και effortless ενώ φοράς ψηλές μπότες. Η glamorous εκδοχή είναι να συνδυάσεις τις μπότες σου με δερμάτινα leggings στο ίδιο χρώμα, για να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται ψηλά και πιο αδύνατα. Συνδύασε το με ένα λαμπερό top και φυσικά το παλτό των γιορτών, μία γούνα μέχρι τη μέση.

Μία άλλη εναλλακτική είναι να δώσεις στο look σου boho χαρακτήρα, φορώντας μία ψηλόμεση φούστα ή ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο, το οποίο να καλύπτει τις μπότες, συνδυασμένο με ένα ζιβάγκο και μεγάλα statement σκουλαρίκια σε μεταλλικές αποχρώσεις. Οι 70s αναφορές, όπως αυτές που βλέπουμε συχνά σε ανάλογα looks της Olivia Palermo, είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο και σικ bohemian look.

Τέλος, μπορείς να δώσεις preppy αισθητική στο look σου αν συνδυάσεις τις μπότες σου με μία μίνι ψηλόμεση φούστα σε άλφα γραμμή.  Διάλεξε ένα ημιδιάφανο πουκάμισο με peter pan collar και θα ισορροπείς ιδανικά ανάμεσα στο girly και στο σέξι.