Το boho LYNNE by Katerina Kainourgiou φόρεμα

Μπορεί τα μακριά αέρινα φορέματα να είναι must για το καλοκαίρι αλλά εμείς σου προτείνουμε να ενσωματώσεις το maxi boho φόρεμα και στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.
Το boho LYNNE by Katerina Kainourgiou φόρεμα



Κάθε φορά που ανακοινώνονται οι συνεργασίες των celebrities με γνωστά brand ένδυσης, περιμένουμε πως και πως για δούμε το αποτέλεσμα στα μαγαζιά. Έτσι συμβαίνει και με τη συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου με την γνωστή εταιρεία γυναικείων ρούχων LYNNE. Μπορεί να αναμένουμε ακόμα περισσότερα νέα κομμάτια από τη συλλογή, όπως και το καινούριο lookbook αλλά για την ώρα έχουμε βάλει στο μάτι το υπέροχο boho μακρύ φόρεμα της συλλογής.

Μπορεί τα μακριά αέρινα φορέματα να είναι must για το καλοκαίρι αλλά εμείς σου προτείνουμε να ενσωματώσεις το maxi boho φόρεμα και στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα. Το maxi φόρεμα σε ίσια γραμμή, όπως το LYNNE by Katerina Kainourgiou, θα σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ύψους. Δοκίμασε να το φορέσεις με μεσάτα jacket σε biker ή bomber εκδοχή για να δείχνεις ακόμα πιο ψηλή και biker boots για να ολοκληρώσεις την boho εκδοχή του look σου.