Κλέψε πέντε λεπτά από την μέρα σου και κάνε τη ζωή σου πιο στιλάτη

Κράτησε πέντε λεπτά από την καθημερινή σου ρουτίνα μόνο για τον εαυτό σου.
Κλέψε πέντε λεπτά από την μέρα σου και κάνε τη ζωή σου πιο στιλάτη



Τέρμα οι δικαιολογίες. Σίγουρα έχεις ένα πολύ σφιχτό πρόγραμμα και οι καθημερινές σου υποχρεώσεις σε πνίγουν αλλά οφείλεις στον εαυτό σου να βάζεις πέντε λεπτά στην άκρη, αφιερώνοντας τα μόνο σε σένα. Σε κάτι που σε χαλαρώνει ακόμα και αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με την ντουλάπα σου, τα ρούχα σου και το στυλ σου.

Δεν χρειάζεσαι παραπάνω από πέντε λεπτά για να καταφέρεις να δείχνεις πιο στιλάτη και πιο περιποιημένη, αρκεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις από σήμερα. 

Μάζεψε τα ρούχα που πρέπει να πας στη μοδίστρα σε μία σακούλα μπροστά στην είσοδο

Έχεις να αλλάξεις φερμουάρ στο αγαπημένο σου φόρεμα; Σταμάτα να το αναβάλεις και απλά μάζεψε όλα τα ρούχα που χρειάζονται μεταποίηση και άφησε τα μπροστά στην είσοδο. Σίγουρα την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι, θα ξέρεις ότι θα πρέπει να τα πάρεις μαζί σου. 

Κάνε τη λίστα με τα κομμάτια που θα χρειαστείς μέσα στη χρονιά

Για να μην παραστρατείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι στην πραγματικότητα, δημιούργησε μία λίστα με όλα τα ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά που θα χρειαστείς και συμβουλεύσου την κάθε φορά που θέλεις να κάνεις κάποια αγορά. 

Εξασκήσου στο πως περπατάς σωστά με τακούνια

Θέλεις να δείχνεις σέξι και εντυπωσιακή όταν περπατάς με πολύ ψηλά παπούτσια;  Γιατί δεν εξασκείς τα πόδια σου με μία πεντάλεπτη άσκηση κάθε τόσο, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεις και τις γάμπες σου. 

Φτιάξε το συρτάρι με τα καλλυντικά σου

Μήπως έχεις πολλές διαφορετικές μάσκαρες τις οποίες δεν χρησιμοποιείς πλέον και πιάνουν χώρο στο συρτάρι των καλλυντικών σου. Ήρθε η ώρα να δώσεις πέντε λεπτά στον εαυτό, συμμαζεύοντας τα καλλυντικά σου ώστε να μπορείς να τα βρίσκεις ακόμα πιο εύκολα κάθε φορά που βιάζεσαι να βιαστείς. 

Βρες τι θα φορέσεις αύριο

Για να μην βιάζεσαι το πρωί και για να μην αργήσεις ξανά στο γραφείο, δώσε πέντε λεπτά στον εαυτό σου και βρες τι θα φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ.