3 fashion items που κάνουν κακό στην υγεία!Με τι να τα αντικαταστήσεις

Και τα έχεις δοκιμάσει όλα...
3 fashion items που κάνουν κακό στην υγεία!Με τι να τα αντικαταστήσεις



Δεν λέω ωραία η μόδα και οι τάσεις κορίτσια αλλά η τόσο η υγεία όσο και η υγιεινή μας προέχει. Πολλές φορές και σε καθημερινή βάση φοράμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε ότι με το πέρασμα των χρόνων μπορεί να έχουν βλαβερές επιπτώσεις στο σώμα μας.

Αν αναρωτιέστε ακόμα για ποια κάνουμε λόγο, παρακάτω ακολουθούν 3 fashion item που με τον τρόπο τους και ανάλογα πόσο τα φοράμε κάνουν κακό στην υγεία μας και φυσικά σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις για να τα αποχωριστείτε έστω και λίγο.

1. Γόβες στιλέτο :

Τα αγαπημένα σε όλες ψηλοτάκουνα όσο εντυπωσιακά και σέξι είναι άλλο τόσο βλαβερά είναι για τα πόδια και τη μέση μας. Έχουν γίνει πολλές έρευνες κατά καιρούς που αποδεικνύουν ότι με το πέρασμα των χρόνων τα προβλήματα στα πέλματα θα εμφανιστούν 100%.

Αντικατάσταση τώρα : Μια καλή και δοκιμασμένη λύση είναι τα flat. Ξεκουράστε τα πόδια σας με τις πιο σικάτες μπαλαρίνες και εντυπωσιακά πέδιλα.

2. Oversized τσάντα :

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ένα ''κόλλημα'' με τις μεγάλες τσάντες. Εκτός από εντυπωσιακές χωρούν και τα πάντα. Έλα όμως που κουβαλάμε άχρηστα και ανούσια πράγματα που ούτε μια φορά δεν τα χρειαζόμαστε. Επίσης το μεγάλο βάρος καταπονεί τον ώμο και το χέρι που την κρατά όπως και τη μέση.

Αντικατάσταση τώρα : Μια καλή επιλογή θα ήταν να αντικαταστήσετε την oversized τσάντα με μια πιο μικρή με μακρύ λουράκι. Και μην ξεχάσετε να βάλετε μόνο τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

3. Skinny jean :

Όπως ήδη γνωρίζετε έχουν ειπωθεί πολλά για το συγκεκριμένο είδος τζιν. Ακόμα και οι γυναικολόγοι για λόγους υγιεινής συστήνουν όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε. Η ευαίσθητη περιοχή είναι ακριβώς όπως περιγράφεται...ευαίσθητη.

Αντικατάσταση τώρα : Καλοκαίρι είναι, κρύψτε τα skinny τζιν βαθιά στη ντουλάπα και δώστε μια ευκαιρία στις άνετες ζιπ κιλότ και στα παντελόνια καμπάνα.

Tι λες; Ποιο απ' όλα θα αποχωριστείς έστω και για λίγο καιρό;

Πονάνε τα πόδια σου από τα ψηλοτάκουνα, δες εδώ το ανέξοδο τρικ για να φοράς όλη μέρα!