3 stylish τρόποι να φορέσεις το λευκό γιλέκο

Θα αποδειχτεί η έκπληξη του καλοκαιριού...
3 stylish τρόποι να φορέσεις το λευκό γιλέκο



Σίγουρα δεν έχεις σκεφτεί να αγοράσεις ένα λευκό γιλέκο και αυτό γιατί δεν έχεις την παραμικρή πως να το συνδυάσεις. Μέχρι τώρα αυτό μιας και φέτος εκτός ότι θα αποδειχτεί η έκπληξη του καλοκαιριού, θα μάθεις πως να το φορέσεις εύκολα και γρήγορα.

Απόκτησε και εσύ το δικό σου λευκό γιλέκο και φόρεσε το από το πρωϊ έως το βράδυ δίνοντας στο στιλ σου μια chic και εντυπωσιακή πινελιά. Οι 3 συνδυασμοί που ακολουθούν παρακάτω, είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν...

1) Συνδύασε το λευκό γιλέκο με ένα λευκό τοπ, με μια ιδαίτερη μίνι φούστα, μαύρα ψηλοτάκουνα και τσάντα στην ίδια απόχρωση. Ένα look φωτεινό, φρέσκο και φυσικά stylish!

2) 'Ενας casual αλλά εντυπωσιακός τρόπος να φορέσεις το λευκό γιλέκο σου είναι ο εξής : φόρεσε το φθαρμένο σου σορτς, ένα λευκό τοπ, ψηλοτάκουνα στον χρωματικό συνδυασμό του μαύρου και του λευκού και ολοκλήρωσε το look με μια μαύρη τσάντα με κρόσια. Ένα ντύσιμο που θα λατρέψεις και δεν θα σταματήσεις να επιλέγεις τόσο για την πρωϊνή βόλτα όσο και για την βραδινή.

3) Ένας πιο fun και girly τρόπος για να πρωταγωνιστήσει το λευκό γιλέκο στο ντύσιμο σας είναι να το συνδυάσετε με ένα floral playsuit και παπούτσια και τσάντα στο μαύρο χρώμα. Δοκίμασε το και δώσε άλλο αέρα στην έκπληξη του καλοκαιριού, το λευκό γιλέκο.

Τι λες; Ακόμα να πειστείς;

Δες εδώ, 5 ιδανικούς συνδυασμούς για το ριγέ τοπ!