Μαύρες πλατφόρμες : 3 τρόποι να τις συνδυάσεις

Το must-have του καλοκαιριού στα πόδια σου...
Μαύρες πλατφόρμες : 3 τρόποι να τις συνδυάσεις



Θες ένα κλασικό παπούτσι για κάθε καλοκαίρι που δεν θα βγει από τη μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν; Η λύση βρίσκεται στις κλασικές μαύρες πλατφόρμες. Τι κι αν είναι καλοκαίρι, το μαύρο αποτελεί σταθερή αξία όσον αφορά τις στιλιστικές μας επιλογές είτε έχει να κάνει με τα ρούχα μας είτε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

Συγκεκριμένα οι μαύρες πλατφόρμες έχουν την ιδιότητα να ταιριάζουν σε όλα τα look casual ή μη. Χαρίζουν ύψος στο λεπτό και κάνουν την σιλουέτα πιο καλίγραμμη και θηλυκή από ποτέ. Παρακάτω ακολουθούν 3 ιδανικοί τρόποι για να εντάξεις τις πιο σέξι και chic πλατφόρμες στο καθημερινό σου ντύσιμο :

1. To τέλειο ντύσιμο για μια απογευματινή βόλτα είναι να φορέσεις ένα φθαρμένο τζιν σορτς (με γυρισμένα τα μπατζάκια), ένα λευκό πουκάμισο, μια τσάντα σε ανοιχτή απόχρωση του καφέ και φυσικά τις μαύρες πλατφόρμες. Πιο chic και στιλάτο look, πίστεψε με δεν θα έχεις ξαναδοκιμάσει. 

2. To τζιν φόρεμα σου που κρέμεται στη ντουλάπα σου, πηγαίνει υπέροχα με τις μαύρες πλατφόρμες. Για μια πιο stylish πινελιά στο ίδιο look συνδύασε καφέ αξεσουάρ όπως μια ζώνη στη μέση είτε μια καφέ τσάντα. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

3. Ώρα να παίξεις με το μαύρο χρώμα σε όλο σου το look. Φόρεσε τις αγαπημένες σου μαύρες πλατφόρμες, το μικρό μαύρο φόρεμα και μια μαύρη τσάντα και είσαι έτοιμη να κάνεις την βόλτα σου στιλάτη και κομψή.

* Οι πλατφόρμες της κεντρικής φωτογραφίας είναι CHARLOTTE OLYMPIA (Two-Faced suede wedge sandals) και κοστίζουν 965 ευρώ. 

Δες εδώ, πως να συνδυάσεις την wrap φούστα με το πιο καλοκαιρινό τρόπο.