10 styling tip εμπνευσμένα από τα μεγαλύτερα και πιο κλασικά fashion icon

Οι γυναίκες που ξεχώρισαν με το στιλ τους, εξακολουθούν να μας απασχολούν...
10 styling tip εμπνευσμένα από τα μεγαλύτερα και πιο κλασικά fashion icon



Ακόμα και σήμερα όταν ακούμε τις λέξεις fashion icon το μυαλό μας δεν πάει στα τωρινά κορίτσια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον με το στιλ τους, αλλά σε εκείνα που μέχρι και τώρα 60 χρόνια μετά αποτελούν σταθερές αξίες. Στις συζητήσεις μας τις αναφέρουμε όταν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε κάτι κλασικά σέξι ή σοφιστικέ.

Φυσικά ο χώρος της μόδας δεν της ξεχνά αφού ακόμα εμπνέεται από το στιλ και τον χαρακτήρα τους και αυτό φαίνεται στις εκάστοτε τάσεις που βγαίνουν κάθε χρόνο και μας φαίνονται πολύ οικείες. Από την Audrey Hepburn μέχρι την Marilyn Monroe, τα τότε fashion icon της τότε εποχής φαντάζουν στα μάτια μας πιο σύγχρονα από ποτέ.

Αν γενικότερα είσαι μπερδεμένη όσον αφορά το προσωπικό σου στιλ και θα ήθελες κάποιες συμβουλές κατευθείαν από τις γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στη μόδα, τότε πρέπει να δεις και να διαβάσεις την παρακάτω gallery. Τα styling tip που έχουν να σου προτείνουν θα σου δώσουν μια ώθηση να καταλάβεις σε τι πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή και βάση, έτσι ώστε να ντύνεσαι σωστά, κομψά και γιατί όχι σέξι...στο χέρι σου είναι άλλωστε!

Δες εδώ, 100 νυφικά φορέματα διάσημων που έμειναν στην ιστορία της μόδας!