Boho τσάντα : 3 τρόποι για την εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο

Η πιο καλοκαιρινή τσάντα στα καλύτερα της...
Boho τσάντα : 3 τρόποι για την εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο



Τι σκέφτεσαι όταν ακούς την λέξη boho; Μήπως το καλοκαίρι είναι αυτό που σου έρχεται πρώτο στο μυαλό. Σωστά σκέφτεσαι αφού η εποχή που διανύουμε είναι η κατάλληλη έστι ώστε να το boho στιλ να αναδειχτεί με τον καλύτερο και πιο σωστό τρόπο. Δεν χρειάζεται να ντυθείς από την κορυφή έως τα νύχια με ρούχα και αξεσουάρ που παραπέμπουν τστην συγκεκριμένη τάση, οι μικρές boho πινελιές αρκούν έτσι ώστε να ανανεώσεις το στιλ σου και δώσεις μια πιο ethnic και διαφορετική νότα γενικά.

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με την boho τσάντα που θεωρείται ένα από τα πιο hot must-have της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Ακολουθούν 3 ιδανικοί τρόποι για την εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο.

1) Φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο, ένα τζιν σορτς καφέ αξεσουάρ και μποτάκια και φυσικά μην ξεχάσεις μια πολύχρωμη boho τσάντα. Εκτός από extra χρώμα θα δώσεις και την boho πινελιά που τόσο συμβαδίζει με το καλοκαιρινό mood.

2) Διάλεξε μια boho τσάντα σε basic χρώμα, έτσι ώστε να ταιριάζει με κάθε καλοκαιρινό φόρεμα που έχεις στη ντουλάπα σου. Μια μαύρη με κρόσσια, είναι αυτή που χρειάζεσαι για να ταιριάξει απόλυτα με το μπλε αγαπημένο σου φόρεμα. Για extra στιλ μην ξεχάσεις να φορέσεις και ένα ψάθινο καπέλο.

 

3) Last but not least, αν είσαι fan του total boho look, τότε επένδυσε σε ένα δαντελένιο φόρεμα, πλατύγυρο καπέλο, μπότες και ολοκλήρωσε με μια boho τσάντα με κρόσσια. Το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

Εσύ τι λές; Ποιο από τα 3 look θα επέλεγες;

Ολοκλήρωσε το boho look με τα πιο ιδιαίτερα statement κολιέ. Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά σχέδια.