Gladiator : To μυστικό για να δένεις τα κορδόνια χωρίς να χαλαρώσουν στιγμή

Τι λες; Τέλειο;
Gladiator : To μυστικό για να δένεις τα κορδόνια χωρίς να χαλαρώσουν στιγμή



Το ότι φέτος τα gladiator είναι must το γνωρίζουμε ήδη. Αυτό όμως που έχουμε καταλάβει από πρώτο χέρι (αφού τα φοράμε συνεχώς) και μας προκαλεί μίνι πονοκέφαλο είναι πως τα κορδόνια δεν μένουν ποτέ στην θέση τους. Ειδικότερα όταν έρχεται εκείνη η στιγμή που περπατάμε στον δρόμο ανέμελες και το ένα κορδόνι πέφτει μετά το άλλο, τότε το λιγότερο που νιώθουμε είναι ντροπή.

Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε ότι και γι' αυτό το πρόβλημα σου έχουμε τη λύση; Κι όμως τα tip που ακολουθούν θα μετατρέψουν τα gladiator στα πιο σταθερά και βολικά παπούτσια.

Tip 1 :  Μην δένεις τα gladiator καθιστή. Δοκίμασε μια φορά όσο μπορείς να τα δέσεις όρθια έτσι όπως θα είναι και στην τελική τους μορφή. Το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο θεαματικό.

Tip 2 : Πριν δοκιμάσεις τα παπούτσια δεν χρειάζεται να απλώσεις τόνους κρέμας σώματος. Αν το κάνεις αυτό λογικό και τα κορδόνια να πέφτουν.

Tip 3 : Άλλαξε τον τρόπο δεσίματος. Για παράδειγμα ή δέσε πιο χαμηλά τα κορδόνια ή σε άλλη περίπτωση δέσε τα σαν ένα μεγάλο Χ που πιάνει όλη την περιοχή της γάμπας και δες τα σφιχτά με κόμπο κάτω από το γόνατο. Δεν είναι κακό να ξεφεύγεις από τα κλασικά δεσίματα.

Δοκίμασε τα παραπάνω tip και θα δεις που δεν θα αποχωριστείς στιγμή τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα παπούτσια, τα gladiator.

 

Ouch! Πόνος από τα ψηλοτάκουνα; Διάβασε εδώ το τρικ για να φοράς όλη μέρα.